Parfümminták

Választott már
  • Minták
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Intenzitás
Ajándékok és akciók
Bestsellerek

Találja meg új kedvenc parfümjét – a következő szezonra vagy hosszú évekre. Rendeljen apró parfümmintákat és válassza azt, amelyik a legjobban tetszik Önnek.

Miért érdemes parfümmintákat rendelni:

  • Parfümminták használatával a parfümöt zavartalanul tesztelheti, és így eldöntheti, hogy nagy kiszerelést is rendel-e.
  • A parfümöt otthona kényelmében, zavartalan környezetben illatolhatja meg. Így nyugodtan hagyhatja hosszan kibontakozni az illatot, és megtudhatja, hogy a kompozíció mennyire tartós, illetve milyen lecsengéssel rendelkezik.
  • Az illatminták minden utazás során – nem csak repüléskor – hasznosak lehetnek, hiszen kevés helyet foglalnak a táskában. Hordozható miniparfümként a kézitáskában tartva őket pedig a nap során bármikor felfrissítheti velük illatát.

Orrunk mindössze 3 parfümöt képes megkülönböztetni egymás után. Ezért ha egy parfümériában tesztel parfümöket, az egyes illatok hamarosan „összekeverednek” az orrban. Rendeljen otthonába több parfümmintát és tesztelje az illatokat fokozatosan – például minden nap egyet.

A notino.hu-n parfümszórókat, mini spray parfümöket és miniparfümöket is talál gyönyörű üvegcsékben, mindezek pedig luxuskivitelű ajándékcsomagolásban is kaphatóak. Válogasson a világhírű márkák és a formabontó niche gyártók illatmintái közül!