Ugrás a fő tartalomhoz

Oscar de la Renta

Oscar de la Renta

A részletek gondos kidolgozása, a színes, nőies dizájn és prémium minőség. Erről nevezetes Oscar de la Renta, híres tervező divatja és parfümjei, akinek időtlen kreációi mindig is arra törekedtek, hogy minden nő a lehető legjobban érezze magát.

Oscar de la Renta a Dominikai Köztársaságban született. 18 évesen Madridba ment festészetet tanulni, de hamarosan egyre jobban vonzódott a divathoz. Híres spanyol divatszalonok számára kezdett ruhákat tervezni, majd a 60-as években New Yorkba költözött és 1965-ben megalapította saját márkáját. Tervei nagyon népszerűek voltak, és számos amerikai first lady viselte őket. 

Az Oscar de la Renta parfümök ugyanolyan egyedülállóak, mint a márka divatdarabjai. Ahogy maga az alapító mondta: „Parfümöt viselni fényűzés, a fantázia kényeztetése.“ Próbálja ki például az Oscar de la Renta Bella Rosa, Oscar de la Renta Bella Blanca, Oscar de la Renta Volupté vagy Oscar de la Renta Oscar virágos női illatokat. A férfiak a változatosság kedvéért élvezhetik az Oscar de la Renta Gentleman Eau de Toilette aromás illatát vagy az Oscar de la Renta Pour Lui bőrös jellegű illatát.

teljes szöveg szöveg elrejtése