Skip to main content

Michael Kors

Michael Kors

 Michael Kors világszerte elismert divattervező. A nevét viselő márka a luxus, az exkluzivitás és a minőség szinonimája. Portfóliójában a divatkiegészítők, cipők, órák, ékszerek és szemüvegek mellett ott találjuk a Michael Kors parfümöket is, melyek ugyanolyan idők felett állóak és kifinomultak, mint maga a márka.

Michael Kors már tizenkilenc éves kora óta ruhákat tervez. Divatdizájn tanulmányokat folytatott New Yorkban, majd a híres Céline divatház kreatív igazgatójaként tevékenykedett. 1981-ben elkezdett a nevét viselő márka alatt alkotni, de csak 2003 óta áldozza kizárólag rá az idejét. Michelle Obama, Kate Middleton, Angelina Jolie, Jennifer Lopez, illetve Nicole Kidman is viselte modelljeit. Ennek az amerikai márkának a butikjai a világ nagyvárosaiban New Yorktól Párizsig, Milánótól Dubajig mindenütt megtalálhatók.

Az első Michael Kors parfüm 2001-ben látott napvilágot. Manapság a márka több tucat férfi és női illatot tudhat magáénak, melyeknek megalkotásán világhírű parfümőrök működtek közre. Próbálja ki például a gurmand, keleties-virágos Michael Kors Wonderlust illatot, vagy a virágos Michael Kors Sparkling Blush Eau de Parfum-öt, illetve a Michael Kors Glam Jasmine csábító illatát, melyben a jázmin játssza a főszerepet, a Michael Kors Sexy Amber érzéki női illatot, vagy a fás Michael Kors Midnight Shimmer parfümöt, amely különösen estére kiváló viselet.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Michael Kors
Szűrő
Ajánlás