Ugrás a fő tartalomhoz

Michael Kors

Michael Kors

Michael Kors világszerte ismert divattervező. A nevét viselő márka a fényűzés, az exkluzivitás és a minőség szinonimája. Divatos kiegészítőket, cipőket, órákat, ékszereket és szemüveget gyárt, és nincs hiány Michael Kors parfümökből sem, amelyek ugyanolyan időtlenek és kifinomultak, mint maga a márka. 

Michael Kors már tizenkilenc éves kora óta ruhákat tervez. Divatdizájn-tanulmányokat folytatott New Yorkban, majd a híres Céline divatház kreatív igazgatójaként tevékenykedett. 1981-ben elkezdett a nevét viselő márka alatt alkotni, de csak 2003 óta áldozza kizárólag erre az idejét. Michelle Obama, Kate Middleton, Angelina Jolie, Jennifer Lopez, illetve Nicole Kidman is viselte modelljeit. Ennek az amerikai márkának a butikjai a világ nagyvárosaiban New Yorktól Párizsig, Milánótól Dubajig mindenütt megtalálhatók.

Az első Michael Kors illat 2001-ben látott napvilágot. A márka jelenleg több tucat férfi- és női illattal rendelkezik, amelyeket világhírű parfümkészítőkkel együttműködve hoztak létre. Próbálja ki például a Wonderlust gourmand keleties-virágos illatot, a Gorgeous! virágos Eau de Parfumöt vagy a Sexy Amber érzéki női illatot. Mert a Michael Kors termékekkel sosem fog mellé.

teljes szöveg szöveg elrejtése