Gucci Guilty Absolute

eau de parfum férfiaknak 150 ml

7×
Gucci Guilty Absolute eau de parfum férfiaknak 150 ml
Gucci Guilty Absolute eau de parfum férfiaknak 150 ml
Gucci Guilty Absolute eau de parfum férfiaknak 150 ml
Gucci Guilty Absolute eau de parfum férfiaknak 150 ml
Gucci Guilty Absolute eau de parfum férfiaknak 150 ml
Gucci Guilty Absolute eau de parfum férfiaknak 150 ml
Gucci Guilty Absolute eau de parfum férfiaknak 150 ml
Gucci Guilty Absolute eau de parfum férfiaknak 150 ml
150 ml
18 660Ft

Kód: GUC2839 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 03. 26.
Személyes átvétel
kedd 2019. 03. 26.
Gucci Guilty Absolute
150 ml | 18 660Ft

Gucci Guilty Absolute parfüm leírása

Heves, szenvedélyes, karizmatikus és csábító - ilyen a Gucci Guilty Absolute Eau de Parfum, akárcsak az a férfi, akinek ezt az egyedülálló illatot alkották.

  • jellegzetes fás-bőrös illat
  • céltudatos modern férfinak
  • esősorban esti viselet, de különleges eseményekre is megfelelő

Az illat összetétele
Az illatkompozícióban pacsulival, ciprus, elbűvölő vetiverrel és fás jegyekkel kísért jellegzetesen férfias bőrös akkordok áradnak. Az egyes összetevők olyannyira összefonódnak, hogy az aroma, melyet együttesen alkotnak, az első szippantástól kezdve egész idő alatt változatlan marad.

Az illat története
A Guilty Absolute Eau de Parfum két kiemelkedő egyéniség - Alessandro Michele, a Gucci kreatív igazgatója, és az egyik leghíresebb parfümőr, Alberto Morillas - tehetségnek együttes erejéből született. A 2017 óta kapható illat arca egy másik tehetséges férfi, Jared Leto színész és énekes lett.

Összetétel

Alap
fás tónusok, vetivérfű
Fej
bőr
Szív
ciprus, pacsuli
Az illat fajtája
bőrös, fás

Gucci a márkáról

A Gucci parfümök különleges képessége, hogy önbizalmát két szinttel feljebb emelik. Elegendő pár csepp az illatból, és azonnal úgy gondolja: Ez a nekem való parfüm! Miben rejlik a Gucci varázsa? Lehet, hogy több mint száz éves történetében rejlik, vagy a szerény kezdetektől a hírnévig megtett út, de különösen a tradíció és a modernitás megfoghatatlan kombinációja tükröződik benne.
A Gucci márka 1921-es születése egy Guccio Gucci nevű férfihez kapcsolódik, aki lovagláshoz használt bőrből készült kiegészítő termékek forgalmazásával foglalkozó boltot nyitott. Akkor bizonyára eszébe sem jutott, hogy épp egy leendő világhódító divatlegenda névadója. Akkor még csak időnként készített táskát vagy retikült, s ideje zömét inkább istállókban, semmint divatbemutatók kifutóin töltötte. Utódai nagyra törőbb célokat tűztek ki, és az apa halála után a három fiú belevetette magát a Gucci márka hírnevének építésébe. A divat kiegészítők értékesítését olyannyira felfejlesztették, hogy a kor legragyogóbb sztárjai - mint Audrey Hepburn, Jackie Kennedy vagy Grace Kelly is a vásárlóik voltak. Az eredetileg apró olasz cég globális óriássá vált. A kínálat már messze nem csak az eredeti táskákból és bőr kiegészítőkből állt. Az összefont G betűs márkajel alatt egyszer csak például órák, napszemüvegek, ruhák vagy parfümök jelentek meg.

A márka sikerének azonban a Gucci család számos személyes problémája és pénzügyi bukása az ára, amelyek 1993-ben az utolsó örökös meggyilkolásával csúcsosodnak ki. A márka az Investcorp társaság kezébe kerül és az egyik kreatív igazgató a híres Tom Ford lesz. A Gucci márkát jelenleg Frida Giannini tervező gondjaira bízták, és újra élvezi az érdeklődés reflektorfényét.

A Gucci parfümök kínálata nagyon széles és változatos. Jellemzőjük a tipikus olasz könnyedség, de nem riadnak vissza bizonyos drámaiságtól és rafináltságtól sem. Mind a női, mind pedig a férfi parfümsorozatok igyekeznek tökéletesen kiemelni viselőik egyediségét, és ez nagyon jól sikerül is nekik. A leghíresebb illatok közé tartozik az időtlen, érzéki Eau De Parfum II. Finomabb, de mégis kiemelkedően virágos kompozíciót a Flora sorozat hoz. A lányoknak a fiatalos és energikus Rush 2 fog tetszeni. A rózsaszínű bazsarózsa és a vízi jázmin rózsaborssal fűszerezett, finoman aromás tónusait a kedvelt Gucci Envy Me fogja feltárni. A férfiak körében keresett fűszeres variációt a klasszikus Gucci By Gucci Pour Homme hozza. Rengeteg híve van a csábítóan provokatív Guilty illatának is.

Már huzamosabb ideje nem történt meg, hogy valaki elbűvölve lépett oda Önhöz, és megkérdezte, milyen illatot használ? Próbálja ki a Gucci parfümök valamelyikét, és a figyelemfelkeltés el van intézve! A Gucci kihívás és válasz mindazoknak, akik szeretik a luxust és a kivételességet.

Értékelés Gucci Guilty Absolute

Új értékelés hozzáadása

4.0
7 értékelés
4
2
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás