Ugrás a fő tartalomhoz
Gucci Guilty Absolute Eau de Parfum uraknak
Gucci Guilty Absolute Eau de Parfum uraknak
Gucci Guilty Absolute Eau de Parfum uraknak
Fej
bőr
Szív
ciprus, pacsuli
Alap
vetiverfű, fás tónusok
Az illat fajtájabőrös, fás

Intenzív, szenvedélyes és karizmatikus – ilyen a Gucci Guilty Absolute Eau de Parfum. Akárcsak a férfi, aki számára megalkották. Tökéletes esti viselethez vagy különleges alkalmakra, ahol állatias bőrjegyekkel, magával ragadó vetiverrel és jellegzetesen fás akkordokkal emeli ki a személyiségét.

  • fás-fűszeres illat férfiaknak
  • modern, céltudatos férfinak
  • Alessandro Michele és Albert Morillas alkották

Az illat összetétele
Elsőként a bőr állatias akkordjai varázsolják el. Ahogy ezek elhalványulnak, a fás Nootka ciprus édes illatát fogja érezni, amely friss citrusos jegyekkel és földes pacsulival keveredik. A lecsengésben melengető, jellegzetes fás jegyek telepednek a bőrre, a nedves földre emlékeztető, enyhén füstös vetiverfűvel együtt.

Az illat története
A Gucci Guilty Absolute illat egyes összetevői annyira összefonódnak, hogy az általuk létrehozott illat szinte állandó marad a teljes viselési idő alatt. Születése mögött két nagyszerű, tehetséges ember áll: Alessandro Michele, a Gucci márka kreatív igazgatója és Albert Morillas, az egyik legismertebb és leghíresebb parfümőr. Az illat 2017-ben jelent meg, arca pedig Jared Leto színész és énekes lett.

GucciGuilty Absolute Eau de Parfum uraknak

42×
50 ml
24 110Ft

Raktáron | 48 220,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: GUC2833
1
Szeretnék többet megtudni a gravírozásról
Express One Hungary
kedd 2024. 07. 30.
Személyes átvétel
szombat 2024. 07. 27.