Ugrás a fő tartalomhoz

FOREO UFO range

UFO & UFO mini OKOSMASZK

Változtassa meg és tökéletesítse arcbőrét, és mindennapi ápolását az UFO segítségével. A maszkok alkalmazásának első okos eszközét úgy tervezték meg, hogy a normál fátyolmaszkok 20 perces hatóidejét 90 másodpernyi örömteli élményre rövidítse le. Mindez a tökéletes arcbőrt eredményező, gyorsabb és jobb módszernek köszönhető. Válassza a kedvenc UFO maszkját és aktiválja az esszenciáit az UFO készülékkel, hogy azok valóban teljes mértékben hasznosuljanak!

MEGVÁSÁROLNI

teljes szöveg szöveg elrejtése

UFO 2 & UFO mini 2 OKOS MASZK

Az UFO 2 termékcsalád teljes színspektrumú fényterápiát, pontos szónikus pulzálást, valamint továbbfejlesztett mobilalkalmazással rendelkező, legújabb okos technológiát kínál, hő és krio funkciókkal. Ez az újdonság arra született, hogy az elkövetkező évekre és évtizedekre is megőrizze arcbőre földönkívüli szépségét. Tapasztalja meg az intenzíven táplált arcbőr érzését mindössze 90 másodperc alatt a 13 UFO maszk egyikével.

MEGVÁSÁROLNI

teljes szöveg szöveg elrejtése

MASZK ÉJSZAKÁRA ÉS NAPPALRA

A Make My Day nappali maszk az UFO és az UFO mini készülékkel is kompatibilis, hialuronsavat és vörös algát tartalmaz, így mélyrehatóan hidratálja az arcbőrt, megvédi a szennyeződésektől és fényt ad neki. A Call It A Night éjszakai maszk ginzenget és olívaolajat tartalmaz, ezáltal táplálja és revitalizálja az arcbőrt, így amíg ön alszik, arcbőre megújul.

MEGVÁSÁROLNI

teljes szöveg szöveg elrejtése

ADVANCED MASZK TERMÉKCSALÁD

Fedje fel gyönyörű arcbőrét a FOREO Advanced Mask maszkkollekcióval. Ez a sokszínű termékcsalád olyan összetevőinek köszönhetően, mint a világosító gyöngykivonat, fiatalító kollagén vagy a csodálatos tisztító hatású szén, minden problémáját megoldja. Fedezze fel az 5 extra koncentrált maszkot, melyek az UFO vagy az UFO mini készülékkel használhatók.

MEGVÁSÁROLNI

teljes szöveg szöveg elrejtése