Ugrás a fő tartalomhoz

Christophe Robin

Christophe Robin

Amikor a hajban lévő lehetőség teljesen kibontakozik, varázslatos dolgok kezdenek történni. A francia Christophe Robin márkának pedig pont az a célja, hogy minden hajtípusban feltárja a benne rejlő legjobb lehetőséget. A márka termékeinek kellemes textúrája és kényeztetően érzéki illata utánozhatatlan élmény szintjére emelik a mindennapi hajápolást. A Christophe Robin a párizsi fényűzés megtestesülése és olyan hajkozmetikum, amely azonnali, ugyanakkor tartós eredményt garantál.

 

Christophe Robin fodrász és hajszín-specialista képességeinek köszönhetően a világ vezető modelljei, akiknek haját a 90-es években számtalan kampányhoz és divatbemutatóhoz színezte, elsőként élvezhették az életet a színek teljes spektrumában. Miután 1999-ben hivatalosan létrejött a Christophe Robin márka, elkezdődött az első hajápoló termékek értékesítése. 2012-ben megszületett az ikonikus regeneráló fügekaktuszos hajpakolás. 2013 pedig világszerte bestsellerré vált az érzékeny fejbőr egyensúlyát helyreállító Christophe Robin Scrub with Sea Salt tisztító bőrradír.

Próbálja ki Ön is a magas koncentrációjú, ugyanakkor kíméletes összetételű, fényűző hajkozmetikumokat. A Christophe Robin samponok bármelyike például úgy gondoskodik a haja tökéletes tisztaságáról, hogy nem fakítja ki a hajszínét. A közkedvelt Christophe Robin Scalp Scrub with Sea Salt hámlasztó sampont sem lenne szabad kihagynia. Azoknak pedig, akik a tartós hajfestéktől kímélőbb megoldásra vágynak, bizonyára tetszeni fog az ősz hajszálakat eltüntető, ugyanakkor a hajból fokozatosan kimosható Christophe Robin Temporary Color Gel hajszínező gél.

teljes szöveg szöveg elrejtése