Chloé Nomadeeau de toilette hölgyeknek

3×
Chloé Nomade eau de toilette hölgyeknek
Chloé Nomade eau de toilette hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
31400Ft

Spóroljon 41%
75 ml
18370Ft

Kód: CHL02438 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2020. 02. 28.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2020. 02. 28.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Chloé Nomade parfüm leírása
Összetétel

A Chloé Nomade női Eau de Toilette olyan zabolátlan, bohém és kalandvágyó, mint az, aki viseli. Induljon el ön is azon a napsütötte úton, melyen eddig ismeretlen dolgokat fedezhet fel!

  • szikrázó, virágos chypre illat
  • lezseren elegáns nőknek
  • mindennapi viseletre kiváló

Az illat összetétele
A fejillatban finoman lédús, egzotikus licsi bűvöli el, melyet egy kis idő elteltével, a kompozíció szívében, elegáns frézia egészít ki. A tölgymoha alkotta alap mélységet, csábító hatást és titokzatosságot kölcsönöz az illatnak.

Az illat története
A Chloé Nomade Eau de Toilette azt a nőt testesíti meg, aki a világon mindennél jobban szereti a szabadságot. Élvezi a pillanatot, soha nem veszíti el sármját és kortalan eleganciáját. A népszerű Nomade Eau de Parfum e könnyített interpretációját 2019-ben mutatták be.

Összetétel

Fej
licsi
Szív
frézia
Alap
tölgymoha
Az illat fajtája
virágos, chypre

Chloé a márkáról

Szabadság, könnyedség és nőiesség - ezek azok az alaptulajdonságok, melyek előtt a Chloé parfümök már a kezdetektől fogva tisztelettel adóznak. A Chloé márka története 1952-ben indult Párizsban, Gabrielle Aghion és Jacques Lenoir ugyanis ekkor mutatta be a piacnak saját divatkollekcióját. Azok közé az úttörők közé tartoztak, akik a szigorú "haute couture" követelményeit emberi léptékűvé tették és a kényelmesebb, egyúttal ésszerűbb "ready-to-wear" vonalat kínálták ügyfeleiknek.

A divatház 1975-ben jelenttette meg a minden nő romantikus lelkét idéző első illatát. A Chloé azon kevés márkák egyike, amelyek egyedül és kizárólag a női parfümökre összpontosítanak. A Chloé világát egyszerűen az öntudatos, gondtalan, romantikus és álmodozó nők uralják.

A Chloé Chloé Eau de Parfum kompromisszumok nélkül tiszteli a nőiességet, a kifinomultságot és a csábító erőt, így kiadásával a márka örökre és kitörölhetetlenül beírta magát a parfümvilág történelmébe. A karakteres virágos-fás Chloé parfümök legendássá váltak, a nők a világ minden táján esküsznek rá.

Értékelés Chloé Nomade