Ugrás a fő tartalomhoz

Caudalie

A Caudalie márkáról

Nyerjen minél többet a borszőlő gazdag hatásaiból. A Caudalie kozmetikumok a napsütötte francia borvidék minden szépségét magukban rejtik. Kulcsösszetevőjük a világ legerősebb antioxidánsa – a szőlőmagkivonat, amely hatékonyan küzd a bőröregedés jelei ellen. 

 

Mathilde és Bertrand Thomas házaspár keltette életre a Caudalie márkát 1993-ban, Joseph Vercauteren professzorral való sorsdöntő találkozásuknak köszönhetően. Ő mutatta be nekik ennek az egyedülálló termésnek a feszesítő, fiatalító és védő hatásait, és ettől kezdve a Caudalie márka egyik hatékony készítményt dobja piacra a másik után. Mindegyik eredeti, de egy dolog közös bennük, a Caudalie kozmetikumok mindig szem előtt tartják a tisztán természetes összetevők használatát, amelyek kímélőek a bőrhöz és a természethez is.

Próbálja ki a Caudalie márka készítményeit a saját bőrén is. Legendás termékét, a Caudalie Beauty Elixirt széles körű arcápolási felhasználása miatt számos híresség, sminkmester és a kozmetika szerelmesei megkedvelték az egész világon. Említésre méltó a Caudalie Cleaners&Toners peeling vagy a Caudalie Masks&Scrubs arcpakolás is. Bármelyiket is választja, biztos lehet benne, hogy a Caudalie kozmetikával a mindennapos arcápolás egyedülálló, megnyugtató élménnyé változik.

teljes szöveg szöveg elrejtése