Fedezze fel a 212 VIP Men illatát

A legkivételesebb estélyek inspirálta, finom, fás és pikáns illat. A Carolina Herrera 212 VIP Men Eau de Toilette egy hűs vodkából, mentából és kaviáros citromból kevert ellenállhatatlan koktél. Egy illat, ami még a táncparketten is ugyanúgy felismerhető, mint az őt viselő személy. A nők vágynak rá, a férfiak csodálják, a partinak pedig szüksége van rá.

teljes szöveg szöveg elrejtése

A Carolina Herrera márka

„Felelősnek érzem magam napjaink nője iránt. Felelősséget, hogy magabiztosnak, modernnek, és többek között szépnek érezze magát“. Carolina Herrera venezuelai divattervezőnő szavai annak a márkának az eszmeiségét tükrözik, melyet 1980-ban ő hívott életre, és melynek saját nevét is kölcsönözte.

A nemzetközi kultúra és divat hatása alatt álló Carolina Herrera már kezdetektől kitűnt egyedülálló egyedi stílusával. Diana Vreeland, a Vogue legendás divatszerkesztőjének támogatásával debütált saját kollekciójával a New York-i Metropolitan Clubban, és elnyerte a kritikusok elismerését. Hamarosan Jacqueline és Caroline Kennedy, Laura Bush, idővel pedig Michelle Obama is az ő ruháit viselte.

Az illatok világában is sikert aratott a márka első Carolina Herrera parfümjének 1988. évi bemutatója. Később a nagyközönséget főleg a nevével a szeretett Manhattanra utaló Carolina Herrera 212 kollekcióval, illetve a Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum illatával kápráztatta el. Ezek is, akárcsak a többi illat és az egész márka, a luxust, az eleganciát és az idők felett állóságot képviselik.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Legkeresettebbtől Ár szerint

12

12 Továbbiak megtekintése