Ugrás a fő tartalomhoz
Carolina Herrera 212 NYC Eau de Toilette hölgyeknek
Carolina Herrera 212 NYC Eau de Toilette hölgyeknek
Carolina Herrera 212 NYC Eau de Toilette hölgyeknek
Fej
virágos tónusok, virágszár
Szív
gardénia, jázmin, bazsarózsa
Alap
szantálfa, fehér pézsma
Az illat fajtájavirágos, fás

Elrabolja szívét a nagyváros és izgató ritmusa? Ne tartsa magában az érzést! A Carolina Herrera 212 NYC női Eau de Toilette már messziről tudatja mindenkivel, hogy ön olyan nő, aki az utolsó cseppig kiélvezi a nagyváros lüktetését. Mindehhez elég egy fújás ebből a friss és elegáns illatból.

  • ízig-vérig nőies, ugyanakkor érzéki, virágos-fás illat
  • minden modern nő stílusát kiemeli
  • a legjobb arcát nap közben mutatja viselőjén

Az illat összetétele
Az Eau de Toilette ragyogó virágok és édesen citrusos bergamott ragyogó kombinációja alkotta, könnyű fejillattal üdvözli önt. Hamarosan a bódító jázmin és az erőteljesen édes gardénia tisztán virágos akkordjai kerülnek előtérbe. A tiszta pézsma és a bársonyosan melengető szantálfa gazdaggá és érzékivé teszi az illatot.

Az illat története
Hagyja, hogy beszippantsa a város ritmusa, amely soha nem alszik – Manhattané! Ezt a magával ragadó helyet rejti a Carolina Herrera 212 NYC üvegcséje, hogy lenyűgöző érzéki élményekkel teli, vadonatúj világot tárjon fel ön előtt.

Hogy egy innovatív és modern illatról van szó, a kivételes dizájn is tanúskodik: a két kisebb üvegcse közül az egyiket magával viheti a városi kóborlásokra, a másikat pedig otthon tarthatja. Ez az élénk és modern, ugyanakkor tökéletesen nőies és elegáns illat azonnal magával ragadja.

Carolina Herrera212 NYC Eau de Toilette hölgyeknek

11×
100 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: CHR0011