Carolina Herrera CH Meneau de toilette uraknak

7×
Carolina Herrera CH Men eau de toilette uraknak
Carolina Herrera CH Men eau de toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
23370Ft

Kód: CHR0142 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 01. 28.
Személyes átvétel
kedd 2020. 01. 28.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Carolina Herrera CH Men parfüm leírása
Összetétel

A Carolina Herrera CH Men egy olyan luxusparfüm, mely kifejezetten a fölényüket érvényre juttatni szerető elegáns férfiak számára készült. Ez a CH Men parfüm olyan fás-fűszeres illatokat egyesít magában, melyek tökéletesen kiemelik annak az igazi gavallérnak a férfias bátorságát, aki soha nem akar kimaradni az eseményekből.

A Carolina Herrera CH Men parfüm egyedülálló eszencia kombinációja inspirálja majd, ugyanakkor tökéletessé teszi a stílusát. A Carolina Herrera márkának ez a parfümje a nehéz napok, és az esti randevúk tökéletes kiegészítője. Rendkívüli összetételének köszönhetően minden évszakban és helyzetben remekül kihasználja majd.

A Carolina Herrera CH Men férfi parfüm egyszerre elegáns és rendhagyó! Tökéletesen ötvözi az ellentéteket, ezáltal erőteljes benyomással bír.

Összetétel

Fej
bergamott, fű
Szív
sáfrány, fás tónusok, ibolya, szerecsendió, jázmin
Alap
zuzmó, bőr, borostyán, szantálfa, vanília, cukor, velúr, kasmírfa, vetiverfű
Az illat fajtája
fűszeres, orientális

Carolina Herrera a márkáról

„Felelősnek érzem magam napjaink nője iránt. Felelősséget, hogy magabiztosnak, modernnek, és többek között szépnek érezze magát“. Carolina Herrera venezuelai divattervezőnő szavai annak a márkának az eszmeiségét tükrözik, melyet 1980-ban ő hívott életre, és melynek saját nevét is kölcsönözte.

A nemzetközi kultúra és divat hatása alatt álló Carolina Herrera már kezdetektől kitűnt egyedülálló egyedi stílusával. Diana Vreeland, a Vogue legendás divatszerkesztőjének támogatásával debütált saját kollekciójával a New York-i Metropolitan Clubban, és elnyerte a kritikusok elismerését. Hamarosan Jacqueline és Caroline Kennedy, Laura Bush, idővel pedig Michelle Obama is az ő ruháit viselte.

Az illatok világában is sikert aratott a márka első Carolina Herrera parfümjének 1988. évi bemutatója. Később a nagyközönséget főleg a nevével a szeretett Manhattanra utaló Carolina Herrera 212 kollekcióval, illetve a Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum illatával kápráztatta el. Ezek is, akárcsak a többi illat és az egész márka, a luxust, az eleganciát és az idők felett állóságot képviselik.

Értékelés Carolina Herrera CH Men