Carolina Herrera Good Girl Very Good Girl Eau de Parfum hölgyeknek

14×
Carolina Herrera Good Girl Very Good Girl Eau de Parfum hölgyeknek
Carolina Herrera Good Girl Very Good Girl Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
80 ml
47 270Ft

59 087,50Ft / 100 ml, áfával
Kód: CHR03490 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino15 kódot a kosarában és 15% kedvezményben részesül a kedvenc parfümjére. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 22.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 22.

Leírás Carolina Herrera Good Girl Very Good Girl
Összetétel

Menjen csak tovább! A Carolina Herrera Good Girl Very Good Girl Eau de Parfum minden egyes mozdulatát még merészebbé és huncutabbá teszi, mint előtte. Még jó, hogy! A fekete tűsarkú egyértelműen jelzi, hogy viselője modern nő, aki csupa ellentét, de mindezt élvezi, és épp így lesz tökéletesen ellenállhatatlan.

  • az eredeti, ikonikus Good Girl illatának merészebb megnyilvánulása
  • tökéletesen nőies, tűsarkút formázó üvegcsében
  • 2021-ben mutatták be

Az illat összetétele
Az illat élményt nyújt már az első pillanatoktól kezdve, amikor Ön egzotikus licsivel keveredő, pajkos lecsengésű piros ribizlit érezhet. Ez a kettős egészen addig bontakozik ki, amíg el nem keveredett a rózsa csábos illatával. Ez pedig hamarosan átveszi az irányítást, és egészen az utolsó fázisig kíséri el Önt, amelyben a vetiver mély, édesen füstös jegyei melengető vaníliával keverednek.

Az illat története
A Carolina Herrera Good Girl Very Good Girl illatát úgy alkották meg, hogy egyedülálló, merész illatkompozíciójának köszönhetően Ön már az első illatoláskor szívébe zárja. A gazdag illat azt a gondolatot tükrözi, hogy a nők szépségét az jeleníti meg, ha természetes módon fejezik ki személyiségük minden oldalát.

Az illat jellegét már maga az üvegcse is jelzi, amely szintén magára vonzza a figyelmet. Az ultramagas, szexi tűsarkú vörös színű, amely a Carolina Herrera márka ikonikus színe, egyben a szenvedély, a kifinomultság és a szépség kifejezése. Az üvegcse mindezzel tökéletesen koronázza meg az illat történetét.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
ribizli, licsi
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vetiverfű, vanília
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Carolina Herrera a márkáról

„Felelősnek érzem magam napjaink nője iránt. Felelősséget, hogy magabiztosnak, modernnek, és többek között szépnek érezze magát“. Carolina Herrera venezuelai divattervezőnő szavai annak a márkának az eszmeiségét tükrözik, melyet 1980-ban ő hívott életre, és melynek saját nevét is kölcsönözte.

A nemzetközi kultúra és divat hatása alatt álló Carolina Herrera már kezdetektől kitűnt egyedülálló egyedi stílusával. Diana Vreeland, a Vogue legendás divatszerkesztőjének támogatásával debütált saját kollekciójával a New York-i Metropolitan Clubban, és elnyerte a kritikusok elismerését. Hamarosan Jacqueline és Caroline Kennedy, Laura Bush, idővel pedig Michelle Obama is az ő ruháit viselte.

Az első Carolina Herrera parfüm 1988. évi bemutatásával a márka sikeresen meghódította a parfümök világát. Nemsokára pedig a nevében a hőn szeretett Manhattan kerületre utaló Carolina Herrera 212 kollekcióval, továbbá a Carolina Herrera Good Girl és Bad Boy női és férfi parfümpárossal kápráztatta el a nagyközönséget. Ahogyan a márka többi parfümje, valamint maga a márka is, ezek is a luxust, eleganciát és az idők felettiséget testesítik meg.

Értékelés Carolina Herrera Good Girl Very Good Girl14