Ugrás a fő tartalomhoz

Alfaparf Milano

Az Alfaparf Milano márkáról

 Amikor a szépség új stílusról vall – az Alfaparf Milano termékei professzionális hajápolók valódi olasz kifinomultsággal. Mindenbe, amit a márka alkot, egy adag pozitív energia, lelkesedés és perfekcionizmus is jut. Az Alfaparf készítmények így egyesítik a tapasztalatot, a kreativitást és a jellegzetes olasz ízlést.

 

A hajápolás a szenvedélyük, megszállottságuk és életük hitvallása is: Az Alfaparf hajszakértői nem veszik magukat túl komolyan, de annál komolyabban állnak hozzá ahhoz, amit alkotnak. Így méltán büszkék arra is, hogy 35 éve a termékek előállításának minden lépését maguk végzik – az első receptúráktól a tesztelésen át egészen a gyártásig. Mindemellett pedig szenvedéllyel és odaadással osztanak meg a világgal mindent, amit a szép hajról tudnak.

Az Alfaparf Semi di Lino termékcsalád megoldást kínál Önnek a száraz, lelapuló vagy megviselt haj problémáira, de a fejbőr szennyeződéseire is. Az Alfaparf sampon kikerülhetetlen a hajápolásban, hiszen tökéletesen felkészíti a hajat a további kezelésekre. És ha igazán rendkívüli élményben szeretné részesíteni hajkoronáját, próbálja ki a keratin komplexumot tartalmazó Alfaparf Keratin Therapy kollekciót is.

teljes szöveg szöveg elrejtése