Ugrás a fő tartalomhoz

Matrix

Matrix

A Matrix elhozza neked a lüktető világvárosok színeit és a mindent elsöprő optimizmus hangulatát. A márka egyet jelent az önbizalom világformáló erejével és a határtalan kreativitással. A Matrix a piac egyik legszínesebb márkájaként hihetetlenül gazdag professzionális hajápolási termékportfólióval büszkélkedhet, amelynek előnyeit te is maradéktalanul kiélvezheted otthonod kényelmében.

Csatlakozz a Matrix márkához, ehhez az őszinte és végtelenül barátságos amerikai brandhez, amely kivétel nélkül mindenki előtt nyitva áll. Alapítónk, Arnie Miller fodrász, 20 éves tapasztalattal a háta mögött, feleségével, Sydellel együtt építette fel a Matrix márkát, amelynek neve egyet jelent a haj iránti szeretettel, a végtelen inspirációval és az egyszerű megoldásokkal. Így 1980-ban megszületett a Matrix, amely azoknak teremtetett, akik nem félnek álmodni, kilépni a tömegből és nyitottan, szabadon élni.

A Matrix változatos és gazdag termékkínálata minden hajtípusra és minden hajproblémára tökéletes megoldásokat kínál. Egyedülálló portfóliójában megtalálod többek között az ikonikussá vált Total Results High Amplify volumennövelő sampont; továbbá protein tartalmú, tápláló kondicionálókat, fantasztikus styling ápolókat, vagy akár 3 semlegesítő hatású hajápolási termékcsaládot is, amelyek segítségével bármilyen hajszín nem kívánt tónusait hatékonyan semlegesítheted.

Bízd rá magad a sokoldalú Matrix márkára, amelynek számtalan profi fodrász szavazott bizalmat szerte a világon, és ápold a hajad pontosan úgy, ahogyan megérdemli. Otthonod kényelmében is!

teljes szöveg szöveg elrejtése