Olaplex

Otthoni ápolás

Az OLAPLEX hajápoló kozmetikumokat otthona kényelmében is élvezheti. Az OLAPLEX otthoni hajápoló termékcsalád magában foglalja az OLAPLEX No.3 tápláló színvédő hajápolót, az OLAPLEX No.4 sampont és az OLAPLEX No.5 kondicionálót. Mindegyik termék összetevői közt szerepel az OLAPLEX hatóanyag, amely képes helyreállítani a haj diszulfid kötéseit. Az eredmény erős, egészséges és fényes haj, amely nem törik és nem szálkásodik.

Professzionális ápolás

Az OLAPLEX hajápolók biztosítják a hajkárosodás elkerülését a kémiai kezelések során. Az OLAPLEX No.1 Bond Multiplier és az OLAPLEX No.2 Bond Perfector minden kémiai kezeléshez hozzáadható. Felhasználhatók OLAPLEX Rebuild Treatment intenzív kezelésként is, mely biztosítja a haj 100%-os regenerálódását.

Az OLAPLEX professzionális termékcsaládot csak fodrászoknak (szakembereknek) tervezték. A készítmények használata a kívánt eredmények eléréséhez fodrászati technikák ismeretét igényli.

Olaplex sampon, olaj, balzsam

Az Olaplex márka teljesen eredeti hajápoló kozmetikumokat mutat be, melyek segítségével csökkentheti a hajfestéskor keletkezett károkat. Egy egyedülálló kémiai összetételről van szó, amely képes megsokszorozni és megújítani az elhasadt diszulfid kötéseket. A hajfestés sosem volt biztonságosabb!

Az Olaplex márka alapítói Dr. Eric Pressly és Dr. Craig Hawker  az anyag- és kémiatudományok világelső szakértői között tudhatják magukat. Közösen találták fel azt kémiai elegyet, ami szilikon- és ásványi olajok nélkül  újítja meg a kémiai kezelés alatt és után tönkretett kötéseket a hajban.

 

Elmondhatjuk, hogy az Olaplex tartósan belépett a fodrásziparba. Bizalommal használja ezt a márkát rengeteg olyan fodrászszalon, akik adnak a náluk használt termékek minőségére.

teljes szöveg szöveg elrejtése