Carolina Herrera Bad Boyeau de toilette uraknak

2×
Carolina Herrera Bad Boy eau de toilette uraknak
Carolina Herrera Bad Boy eau de toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
34 500Ft

Kód: CHR03313 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Good Girl vagy Bad Boy parfümöt a Carolina Herrera márkától és egy férfi kozmetikai táskát vagy Good Girl testápolót kap ajándékba.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2020. 07. 15.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2020. 07. 15.

Carolina Herrera Bad Boy parfüm leírása
Összetétel

Szabályok? Elvek? Ezeket egyedül önmaga alakítja ki, és a Carolina Herrera Bad Boy férfi Eau de Toilette senkiben sem hagy szemernyi kétséget sem e felől. Az a hősies erő és bátorság, ami ebből a parfümből árad, tökéletesen kiegészíti majd a lázadó lelkét.

  • esti viseletként tökéletes, jellegzetes, keleties, fűszeres illat
  • a Good Girl női Eau de Parfum tökéletes ellenpárja
  • 2019-ben mutatták be

Az illat összetétele
A Bad Boy illata egy teljes érzéki élményen vezeti végig. Legelőször a vakmerő, ugyanakkor még mindig elegáns, grépfrút és bors társításával kifejezett nyitánnyal szólítja meg. A mély, édesen füstös vetiver és a zsálya lassan egyre jobban előtérbe kerül, és az illat egy mágnesként vonzó alkalommá változik. Az illat a kakaó és a melengető tonkabab érzéki hullámain lassacskán csendesedik le.

Az illat története
Az üvegcse külső megjelenése ugyanolyan egyedi, mint maga a Carolina Herrera Bad Boy parfüm, mely a modern férfi kettős karakterének illatok általi megtestesülése. A természetes bátorság és az örök bonyolultság az, ami annyira vonzó és csábító.

Az egyedülálló dizájnú üvegcse teljesen átláthatatlan. A lecsapó villámot megjelenítő forma kiemeli az olyan jellemzőket, mint az erő és az önfejűség, melyek a Bad Boy illatból is áradnak. Minden, előre ki nem számítható és páratlan férfi számára tökéletes kiegészítő.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fehér bors, grapefruit
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
vetiverfű, muskotályzsálya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
kakaó, tonkabab
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

Carolina Herrera a márkáról

„Felelősnek érzem magam napjaink nője iránt. Felelősséget, hogy magabiztosnak, modernnek, és többek között szépnek érezze magát“. Carolina Herrera venezuelai divattervezőnő szavai annak a márkának az eszmeiségét tükrözik, melyet 1980-ban ő hívott életre, és melynek saját nevét is kölcsönözte.

A nemzetközi kultúra és divat hatása alatt álló Carolina Herrera már kezdetektől kitűnt egyedülálló egyedi stílusával. Diana Vreeland, a Vogue legendás divatszerkesztőjének támogatásával debütált saját kollekciójával a New York-i Metropolitan Clubban, és elnyerte a kritikusok elismerését. Hamarosan Jacqueline és Caroline Kennedy, Laura Bush, idővel pedig Michelle Obama is az ő ruháit viselte.

Az első Carolina Herrera parfüm 1988. évi bemutatásával a márka sikeresen meghódította a parfümök világát. Nemsokára pedig a nevében a hőn szeretett Manhattan kerületre utaló Carolina Herrera 212 kollekcióval, továbbá a Carolina Herrera Good Girl és Bad Boy női és férfi parfümpárossal kápráztatta el a nagyközönséget. Ahogyan a márka többi parfümje, valamint maga a márka is, ezek is a luxust, eleganciát és az idők felettiséget testesítik meg.

Értékelés Carolina Herrera Bad Boy