Carolina Herrera Bad Boy Eau de Toilette uraknak

14×
Carolina Herrera Bad Boy Eau de Toilette uraknak
Carolina Herrera Bad Boy Eau de Toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
34 500Ft

34 500,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CHR03313 | Raktáron
1
Vésessen lézerrel egy rövid szöveget termékére, és így egy egyedi ajándékot kap.
Csomagküldő – átvevőhely
már holnap péntek 2021. 04. 16.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2021. 04. 16.

Leírás Carolina Herrera Bad Boy
Összetétel

Szabályok? Elvek? Ezeket egyedül önmaga alakítja ki, és a Carolina Herrera Bad Boy férfi Eau de Toilette senkiben sem hagy szemernyi kétséget sem e felől. Az a hősies erő és bátorság, ami ebből a parfümből árad, tökéletesen kiegészíti majd a lázadó lelkét.

  • esti viseletként tökéletes, jellegzetes, keleties, fűszeres illat
  • a Good Girl női Eau de Parfum tökéletes ellenpárja
  • 2019-ben mutatták be

Az illat összetétele
A Bad Boy illata egy teljes érzéki élményen vezeti végig. Legelőször a vakmerő, ugyanakkor még mindig elegáns, grépfrút és bors társításával kifejezett nyitánnyal szólítja meg. A mély, édesen füstös vetiver és a zsálya lassan egyre jobban előtérbe kerül, és az illat egy mágnesként vonzó alkalommá változik. Az illat a kakaó és a melengető tonkabab érzéki hullámain lassacskán csendesedik le.

Az illat története
Az üvegcse külső megjelenése ugyanolyan egyedi, mint maga a Carolina Herrera Bad Boy parfüm, mely a modern férfi kettős karakterének illatok általi megtestesülése. A természetes bátorság és az örök bonyolultság az, ami annyira vonzó és csábító.

Az egyedülálló dizájnú üvegcse teljesen átláthatatlan. A lecsapó villámot megjelenítő forma kiemeli az olyan jellemzőket, mint az erő és az önfejűség, melyek a Bad Boy illatból is áradnak. Minden, előre ki nem számítható és páratlan férfi számára tökéletes kiegészítő.

Fontos figyelmeztetések

Gyermekektől elzárva tartandó.

Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. A palackban túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Tűzveszélyes.

Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fehér bors, grapefruit
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
muskotályzsálya, vetiverfű
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, kakaó
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

Carolina Herrera Bad Boy vonatkozásában írtuk
Cikkek

Carolina Herrera a márkáról

„Felelősnek érzem magam napjaink nője iránt. Felelősséget, hogy magabiztosnak, modernnek, és többek között szépnek érezze magát“. Carolina Herrera venezuelai divattervezőnő szavai annak a márkának az eszmeiségét tükrözik, melyet 1980-ban ő hívott életre, és melynek saját nevét is kölcsönözte.

A nemzetközi kultúra és divat hatása alatt álló Carolina Herrera már kezdetektől kitűnt egyedülálló egyedi stílusával. Diana Vreeland, a Vogue legendás divatszerkesztőjének támogatásával debütált saját kollekciójával a New York-i Metropolitan Clubban, és elnyerte a kritikusok elismerését. Hamarosan Jacqueline és Caroline Kennedy, Laura Bush, idővel pedig Michelle Obama is az ő ruháit viselte.

Az első Carolina Herrera parfüm 1988. évi bemutatásával a márka sikeresen meghódította a parfümök világát. Nemsokára pedig a nevében a hőn szeretett Manhattan kerületre utaló Carolina Herrera 212 kollekcióval, továbbá a Carolina Herrera Good Girl és Bad Boy női és férfi parfümpárossal kápráztatta el a nagyközönséget. Ahogyan a márka többi parfümje, valamint maga a márka is, ezek is a luxust, eleganciát és az idők felettiséget testesítik meg.

Értékelés Carolina Herrera Bad Boy14