Carolina Herrera 212 VIP Rosé

eau de parfum hölgyeknek 80 ml

13×
Carolina Herrera 212 VIP Rosé eau de parfum hölgyeknek 80 ml
Carolina Herrera 212 VIP Rosé eau de parfum hölgyeknek 80 ml
80 ml
24 010Ft

Kód: CHR0344 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2019. 08. 26.
Személyes átvétel
szombat 2019. 08. 24.
Carolina Herrera 212 VIP Rosé
80 ml | 24 010Ft

Carolina Herrera 212 VIP Rosé parfüm leírása

A nők számára alkotott Carolina Herrera 212 VIP Rose Eau de Parfum az elegancia, luxus és a természetes üdeség kifejezése. Olyan hölgyeknek készült illatmámor, akik imádják a modern irányzatokat és követik az aktuális divatot. Egy kompozíció, mellyel a gyönyörűséges és varázslatos világról alkotott nézetét hangsúlyozza.

A Carolina Herrera 212 VIP Rose mindenekelőtt gyümölcsös és fás jegyek, valamint a finom pezsgő eszenciája. A lényegi kompozíciók ünnepe, melyekkel a tökéletesség, romantika és női érzékiség karjaiba veti magát.

Az Eau de Parfum mindig felfrissíti, amikor szépnek és önmagának kell lennie. Vegyen egy mély lélegzetet, és induljon el az illat titkait felfedező útra. A parfüm 2014-ben került kereskedelmi forgalomba.

Összetétel

Fej
pezsgő, rózsabors
Szív
barackvirág, gyümölcsös tónusok, rózsa
Alap
fás tónusok, fehér pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Carolina Herrera a márkáról

„Felelősnek érzem magam napjaink nője iránt. Felelősséget, hogy magabiztosnak, modernnek, és többek között szépnek érezze magát“. Carolina Herrera venezuelai divattervezőnő szavai annak a márkának az eszmeiségét tükrözik, melyet 1980-ban ő hívott életre, és melynek saját nevét is kölcsönözte.

A nemzetközi kultúra és divat hatása alatt álló Carolina Herrera már kezdetektől kitűnt egyedülálló egyedi stílusával. Diana Vreeland, a Vogue legendás divatszerkesztőjének támogatásával debütált saját kollekciójával a New York-i Metropolitan Clubban, és elnyerte a kritikusok elismerését. Hamarosan Jacqueline és Caroline Kennedy, Laura Bush, idővel pedig Michelle Obama is az ő ruháit viselte.

Az illatok világában is sikert aratott a márka első Carolina Herrera parfümjének 1988. évi bemutatója. Később a nagyközönséget főleg a nevével a szeretett Manhattanra utaló Carolina Herrera 212 kollekcióval, illetve a Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum illatával kápráztatta el. Ezek is, akárcsak a többi illat és az egész márka, a luxust, az eleganciát és az idők felett állóságot képviselik.

Értékelés Carolina Herrera 212 VIP Rosé

Új értékelés hozzáadása

4.0
13 értékelés
8
2
1
2
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás