Calvin Klein Truth Eau de Parfum hölgyeknek

39×
Calvin Klein Truth Eau de Parfum hölgyeknek
Calvin Klein Truth Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml
10 320Ft

10 320,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CAK0347 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino15 kódot a kosarában és 15% kedvezményben részesül a kedvenc parfümjére. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 22.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 22.

Leírás Calvin Klein Truth
Összetétel

Hunyja be a szemét, amikor a legmozgalmasabb a napja, és hagyja, hogy a nyugalom oázisába repítsék! A női Calvin Klein Truth eau de parfum bársonyos jegyei belső harmóniát teremtenek. A parfümöt minimalista üvegcse rejti, amely épp olyan elegáns, mint maga az illatkompozíció.

  • karakteres, virágos-fás illat
  • szabadgondolkodású nőnek
  • egész nap viselhető

Az illat összetétele
A fejillatot a bambusz, a lóhere és a csábító pacsuli és vetiver gyengéd elegye alkotja, amelyet egy-egy cseppnyi citrom és bergamott tesz frissebbé. Utánuk jelenik meg a liliomból, bazsarózsából és mimózából álló szívillat, amelyet érzékien festenek alá a szantálfa és az ízletes szeder jegyei. A kompozíció alapját a melengető vanília, az ámbra és a csábító pézsma adja.

Az illat története
A Truth eau de parfum a harmatosan friss fű és a női bőr forrósága közötti ellentétre épít. Története az egyszerűségről, a természetességről és a tisztaságról szól. Az Alberto Morillas, Jacques Cavallier és Thierry Wasser parfümőrök alkotta illatot 2000-ben mutatták be.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bambusz, pacsuli, vetiverfű, bergamott, lóhere, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
mimóza, szantálfa, selyemvirág, szeder, bazsarózsa, liliom
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, pézsma, vanília
Az illat fajtája
virágos, fás

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein Truth39