Calvin Klein Obsessed Intense

eau de parfum férfiaknak 125 ml

Calvin Klein Obsessed Intense eau de parfum férfiaknak 125 ml
125 ml

Kód: CAK9114 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Calvin Klein Obsessed Intense
125 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Calvin Klein Obsessed Intense parfüm leírása

A Calvin Klein márka Obsessed Intense férfi Eau de Parfum egy olyan megélt szerelem története, mely már örökre a teljes odaadás, szenvedély és leplezetlen ragaszkodás érzését kelti életre.

  • keleties-fás illat édeskés aljegyekkel
  • karizmatikus modern férfi illat
  • nappal, de különleges alkalmakkor is viselhető

Az illat összetétele
Nyitányában a grapefruit, a rebarbara és a szecsuáni bors melengető molekuláinak üde áradata ragadja magával. Egy rövid pillanattal később már megmutatja magát a szívillat, melyet a cédruslevelek, a pézsmás kaszmerán és az aromás palka akkordjai szőnek át. A kompozíció fák, édes vanília és az illatnak megfelelő mélységet, érzékiséget és tartósságot adó meleg borostyán alkotta alapon nyugszik.

Az illat története
A Calvin Klein márka műhelyének Obsessed illatkollekciója felborítja a női és férfi illatok felfogásának szokásos normáit. A női Eau de Parfum levendulát - a férfi parfümökre oly jellemző összetevőt tartalmaz, míg a férfi illat édes és elegáns vanília alapra építkezik. A piacon 2018-ban megjelenő Obsessed Intense a 2017 évi Obsessed illat erősebb változata.

Összetétel

Fej
grapefruit, rebarbara, szecsuáni bors
Szív
cédrus, iszapsás, kaszmerán
Alap
borostyán, fekete vanília, guajakfa, gurjun balzsam
Az illat fajtája
fás, orientális

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein Obsessed Intense

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!