Ugrás a fő tartalomhoz

Bobbi Brown

Bobbi Brown

A szépség titka egyszerű: Legyen önmaga! Ezek Bobbi Brown szavai, aki annak az amerikai márkának az alapítója, melyet természetes árnyalatú, minőségi dekoratív kozmetikumai tettek híressé.  

A Bobbi Brown kozmetika a 90-es években született. Ebben az időben a drogériák és a kozmetikai szalonok ragyogóan színes, feltűnő és erőteljes színű termékekkel voltak tele. Azonban Bobbi Brown-nak művészként olyan professzionális sminkre lett volna szüksége, amivel kiemelheti a női szépségét anélkül, hogy beárnyékolná őt. Így csak idő kérdése volt, hogy Bobbi mikor dönt úgy, hogy saját márkát hoz létre. Nem telt el sok idő, és 1991-ben napvilágot látott a bézsszínű pigmenteken alapuló, 10 rúzst felölelő első kollekció.  

Próbálja ki a Bobbi Brown természetes alapozót, a Bobbi Brown élénkítő korrektort, a Bobbi Brown kompakt púdert vagy a könnyű Bobbi Brown BB krémet. Rendkívül népszerű a duzzanatok és a sötét karikák elleni Bobbi Brown Extra Eye Repair Cream szemkörnyékápoló, a szempilláknak extra terjedelmet adó Bobbi Brown Eye Opening Mascara szempillaspirál és a Bobbi Brown Face Care vitaminos sminkalap is. De a Bobbi Brown bronzosító és a színárnyalatok széles skáláját felvonultató Bobbi Brown Luxe Lip Color ajakrúzs is figyelemreméltó.

teljes szöveg szöveg elrejtése