Ásványi púderek

Tökéletesen fixált sminkre, egységes és bársonyosan sima arcbőrre vágyik? Felejtse el a zsíros bőr érzését. Ne hiányozzon a kozmetikai táska fontos kellékei közül az ásványi púder vagy a mineral makeup, mert tökéletesen matt hatásukban minden alkalomkor nyugodtan megbízhat.

Amennyiben olyan kozmetikai készítményt keres, ami kiválóan fixálja a sminket, és nem irritálja a bőrt, megtalálta. Természetes összetételének köszönhetően az ásványi púder hipoallergén, és minden bőrtípusra, így az érzékeny bőrre is kiváló. Ugyanakkor száraz bőr esetén sem fog csalódni benne, mert nem szárító hatású.

 

Mi az ásványi púder?

Az ásványi púdert finomra őrölt természetes ásványok alkotják. Ezek legtöbbször olyan különféle csillámok és titán-oxidok, illetve cink-oxidok, melyek nagyszerűen visszaverik a fényt, és természetesen védik az arcbőrt a káros napsugárzástól.

Próbálja ki a minőségi Clarins, a Makeup Revolution és más ásványi púdereket a saját bőrén. Kínálatunkban ömlesztett ásványi púder, klasszikus kompakt ásványi púder, de a klasszikus alapozó helyett ecsettel felhordható púderes ásványi alapozó választékot is talál. Hordja fel az ásványi púdert az egész arcára, vagy száraz arcbőr esetén csak a T-zónák területére, és élvezze egész nap a hibátlan megjelenést.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   2