Ugrás a fő tartalomhoz

Apivita

A méhek a természet kézművesei, életet alkotnak.

Ha a méhek eltűnnének, megsemmisülne a világunk.

Az APIVITA minden egyes tevékenységének központi gondolata a méhekre irányul.

Nézze meg kicsit közelebbről az APIVITA „méhkaptárunkat“.

Ezt a videót az APIVITA és a Cosmetics Europe megbízásából a BBCStoryWorks Commercial Productions készítette.

További információk: https://essentialsfordailylife.cosmeticseurope.eu/about.html

teljes szöveg szöveg elrejtése

Az Apivita márkáról

Természetesek. Hatékonyak. Holisztikusak. Ilyenek annak a napfényes Görögországból származó Apivita kozmetikai márka termékei, amelyek a szépség, az egészség és a boldogság egységét vallják. Támogatják a kiegyensúlyozott és harmonikus életstílust, első osztályú természetes alapanyagokból készülnek, összetételükben pedig semmilyen ftalát, szilikon, illetve ásványi olaj nem található.

 

Az Apivita márka története 1972-ben kezdődött. Ekkor alapította meg ugyanis két fiatal gyógyszerész, Nikos és Niki Koutsian, akiket a méhek társadalma, a görög természet és Hippokratész holisztikus hitvallása inspirált. Az Apivita elnevezés a latin apis (méh) és vita (élet) szóból született, mivel ennek a görög márkának a kozmetikumaiban a méhészeti termékek kapták a főszerepet.

Győződjön meg a saját bőrén az Apivita kozmetikumok hatékonyságáról. Próbálja ki például a közkedvelt Apivita Aqua Beelicious hidratáló termékcsaládot, a sikeres Apivita Bee Radiant anti-aging sorozat készítményeit, az Apivita Cleansing arctisztító kozmetikumokat vagy a hatékony Apivita Express Beauty arcpakolásokat. Ám legalább ennyire figyelemre méltó az Apivita Queen Bee feszesítőkrém és szérum, a hajhullás elleni Apivita Hair Loss spray, illetve az Apivita Wine Elixir ránctalanító ápoló is.

teljes szöveg szöveg elrejtése