VETIVER PARFÜM

Olyan illatot keres, aminek a kimerültségre és stresszre gyakorolt kedvező hatása közismert? Akkor a vetiverillat azonnal meghódítja majd. A vetiver növény már az ókori Indiában is ismert volt. Nyugtató hatása miatt kapta a „nyugalom olaja“ nevet. Esszenciális olaja az aromaterápiában a harag, a hisztéria és az ingerültség csökkentésére használatos. A vetiver temperamentumos, fás illata elsősorban a niche parfümöknél rendkívül kedvelt. Frissítő hatása miatt a forró nyári napokon tökéletes társ.

 

A vetiverillat jellege:

Földes és csokoládés alapjegyekkel kísért, füstösen fás, rendkívül erős illat, mely teljesen magába szippantja önt a keleties színezetével. A Haiti területéről származó vetiver édes grapefruitra emlékeztető, gyümölcsös színezetű.

A vetiverillat kinyerése:

A vetiver Indiából és Indonéziából származó növény, melynek gyökértörzsei 12-24 hónapos korukban érik el az aromatelítettségüket. A hosszú, vékony és bajszos gyökereket leválasztják a növény többi részéről, majd a növényt a következő betakarításhoz ismét elültetik. A gyökerekből hosszadalmas vízgőz desztillációval, napfénytől elzárva nyerik ki az illóolajat, hogy az a lehető legtovább megőrizze gyönyörű illatát.

A vetiver illata már évszázadok óta ismert kedvező, nyugtató hatásáról és csodálatos, földes akkordokkal kísért, fás illatáról. Minden parfümkompozíciót gazdaggá tesz, és számtalan híres parfüm alkotóelemévé vált. Fedezze fel a saját „nyugalom cseppjét“, és burkolja magát a vetiverparfüm keleties illatába már ma!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Vetiver parfüm
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Kinek?
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   7
  •   4