Tiffany & Co. Tiffany & LoveEau de Parfum hölgyeknek

Tiffany & Co. Tiffany & Love Eau de Parfum hölgyeknek
Tiffany & Co. Tiffany & Love Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
90 ml
46 320Ft

Kód: VZR10401 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 10. 27.
Személyes átvétel
kedd 2020. 10. 27.

Tiffany & Co. Tiffany & Love parfüm leírása
Összetétel

A szerelemnek nagyon sok arca van. Főleg a jelenkorinak. Ezek közül az egyik – a sugárzó, vonzó és egyben érzéki – Tiffany & Co. Tiffany & Love női Eau de Parfum kupakja alatt rejtőzik. Illatakkordjai azt a szerelmet mutatják meg önnek, amelynek talán csak a csillagos ég szab határt.

  • a szerelem modern megfogalmazása egy fás kicsengésű, virágos illatban
  • a Tiffany & Co. Tiffany & Love férfi Eau de Toilette illatával kölcsönösen kiegészítik egymást
  • mindkét illat a szerelem vonzását testesíti meg 

Az illat összetétele
A ragyogó illatjegyek keveréke már rögtön az első beleszagolás után boldogsággal tölti el. Kifejezetten a Tiffany számára termelt kék bazsalikom alkotja, és a grépfrút illatjegyeivel egymást érzékien áthatva fejti ki hatását. Pillanatokkal később kibontakozik az édesen virágos neroli, amihez kisvártatva a kék mamutfenyő is csatlakozik. Ennek az utolsók közt kibontakozó illatát nemcsak ebben a parfümben, de a Tiffany & Love férfi Eau de Toilette illatában is felismeri.

Az illat története:
Az illat a jelenkori szerelemnek mint a különbözőféle megjelenési formákban megnyilvánuló érzelmi kapcsolatnak a kinyilatkoztatása. A két ember közötti kapcsolatra utaló „&“ szimbólum kíséri. Maga az üvegcséje is figyelemreméltó.

Kupakján a T betűből formált ikonikus minta látható. Henger alakú, és felülről nézve leolvasható róla, hogy milyen fő alkotóelemek alkotják ezt a szerelemmel áthatott illatot. Nyakát a Tiffany & Love parfüm nevével ellátott világoskék gyűrű öleli körül. Mindkét oldalán elegáns, ezüst karika díszíti.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
grapefruit, bazsalikom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
keserűnarancs
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, mamutfenyő, vetiverfű
Az illat fajtája
virágos

Tiffany & Co. Tiffany & Love vonatkozásában írtuk
Cikkek

Tiffany & Co. a márkáról

A Tiffany & Co. márka legendás ékszereivel az első osztályú ékszerész munka, a különlegesség és az elegancia meghatározója. A márka alapítója, a gyémántok királyaként emlegetett Charles Lewis Tiffany a legszebb drágakövek és az ékszereinek briliáns designja iránti szenvedélynek élt.

A Tiffany blue, azaz az ikonikus türkiz szín, akárcsak maga a márkanév, a luxus ismertetőjegyévé lett. A márka valamennyi alkotásán megjelenik, az ajándékdobozoktól kezdve, az ékszereken keresztül egészen a Tiffany parfüm designjáig. Az első illatai - a virágos Tiffany for Women és a fűszeres Tiffany for Men - a múltszázad 80-as éveiben születtek. A márka a parfümjeiben is a lehető legtisztább eszenciákkal dolgozik és a drágakő meztelen bőrön kiváltott egyedülálló érzésének kiváltására törekszik.

Ez a márka az 1837 évi alapítása óta nem csak a kiemelkedő személyiségeket, de az egész világot elbűvölte. A Tiffany & Co. örök ékszerei a mai napig az élet legkiemelkedőbb pillanatait idézik.

Értékelés Tiffany & Co. Tiffany & Love