Hugo Boss BOSS The Scent Absolute Eau de Parfum uraknak

19×
Hugo Boss BOSS The Scent Absolute Eau de Parfum uraknak
Hugo Boss BOSS The Scent Absolute Eau de Parfum uraknak
Spóroljon
35 900Ft

Spóroljon 51%
100 ml
17 420Ft

17 420Ft / 100 ml, áfával
Kód: HUG5158 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon a népszerű parfümmárkáktól most nagyon jó áron. Adja meg a brands20 kódot a kosarában.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 01. 26.
Személyes átvétel
kedd 2021. 01. 26.

Hugo Boss BOSS The Scent Absolute parfüm leírása
Összetétel

Engedjen a csábításról szóló történetet folytató kísértésnek. A szenvedély még intenzívebben, teljesen az abszolút érzékiségig fokozva jelenik meg a Hugo Boss BOSS The Scent Absolute Eau de Parfum illatában. Egyenesen mágikus vonzerőt ad önnek.

  • kifejezetten csábításra teremtetett, keleties-fűszeres illat
  • a BOSS The Scent gazdagabb és intenzívebb követője
  • 2019-ben került bemutatására

Az illat összetétele
Az Eau de Parfum már a pikáns gyömbér uralta bevezető jegyeivel felhívja önre a figyelmet. Ezután bekapcsolódik a játékba az édes maninka, ami nem csak a szívillatot alkotja, de új függőséget is előidéz. A csábító illatkompozíció füstös vetiver alapon nyugszik.

Az illat története
A BOSS The Scent Absolute szinte afrodiziákumként hat. A BOSS The Scent Eau de Toilette sötétebb és gazdagabb megfogalmazása. Elődje az érzéki vonzerő kifejeződése, és most ennek a 2. fejezete az Absolute változat.

Az ebben az Eau de Parfum változatban lévő összetevők annyira kifejezőek, hogy az már a szenvedély, erő és lenyűgöző érzékiség szinonimájává válik. Az illat ezúttal Jemie Doman karizmatikus alakjához kötődik. Bigit Kos modell viszont a BOSS The Scent Absolute női változatnak kölcsönözte tökéletes arcát.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

Hugo Boss BOSS The Scent Absolute vonatkozásában írtuk
Cikkek

Hugo Boss a márkáról

A Hugo Boss márka a luxus és a minőségi férfidivat, kiegészítők és kozmetikumok szinonimája. A prémium minőségű alapanyagoknak és a német precizitásnak köszönhetően már a kezdetektől keresetté vált.

A Hugo Boss alapfilozófiája, hogy nagy figyelmet fordít ügyfelei elvárásaira és elképzeléseire. A kozmetikai termékek előállítása során is ez az alapelv érvényesül, így fokozott hangsúlyt helyez a legjobb minőségű alapanyagok összeválogatására. Az előbb említett tények miatt napjainkban lényegében a Hugo Boss uralja a férfidivat világát, ugyanakkor parfümöt vagy különleges ruhadarabokat manapság a nők is választhatnak maguknak a kínálatából.

Hugo Boss első parfümje a 20. század 90-es éveiben született, és jelenleg a márka több modern női és férfi parfümsorozattal is jelen van a piacon, amelyek mind napjaink életstílusához igazodnak. A precízen megalkotott Hugo Boss parfümök úgy tükrözik viselőjük erős egyéniségét, hogy közben szépségüket is hangsúlyozzák.

Értékelés Hugo Boss BOSS The Scent Absolute19