Tiffany & Co. Tiffany & Love Eau de Toilette uraknak

1×
Tiffany & Co. Tiffany & Love Eau de Toilette uraknak
Tiffany & Co. Tiffany & Love Eau de Toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
30 550Ft

Spóroljon 14%
90 ml
25 970Ft

28 855,56Ft / 100 ml, áfával
Kód: TIF02175 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 08. 06.
Személyes átvétel
péntek 2021. 08. 06.

Leírás Tiffany & Co. Tiffany & Love
Összetétel

Kezdjen minden egyes napot ünnepléssel. A Tiffany & Co. Tiffany & Love férfi Eau de Toilette arra emlékezteti, hogy a szerelem ezt az ünneplést minden formájában megérdemli. És erre számtalan kifejezési mód létezik. Ön melyiket vallja magáénak?

  • az illat Sophie Labbé és Nicolas Beaulieu alkotása
  • az illat női párja a Tiffany & Love Eau de Parfum
  • mindkét illatban megtalálható a kék mamutfenyő

Az illat összetétele
Elsőként a csipetnyi kardamommal fűszerezett gyömbért és a mandarint fedezi fel benne. Kis idővel később kibontakozik a kizárólag a Tiffany számára készített boróka és ciprus keveréke, mely a modernség esszenciáját adja az illatnak. A kék mamutfenyő, szantálfa és vetiver társítása olyan kombinációt hoz létre, amely tökélyre emeli az illatot és gondoskodik arról, hogy az sokáig kísérje önt.

Az illat története:
A Tiffany & Co., a Tiffany & Co. Intense és a Tiffany & Co. Sheer parfümök sikere után 2019-ben jelent meg a piacon a Tiffany & Co. Tiffany & Love, amit a Tiffany & Love női Eau de Parfum egészít ki. Ez a parfüm az érzelmi kapcsolat és szerelem minden megjelenési formájának és kifejeződésének az ünnepe.

Az üvegcse testét a kapcsolatot és a különbözőséget szimbolizáló & jel díszíti. Kupakján a T betű alkotta mintát fedezheti fel, az illat fő alkotóelemei pedig az ezüst plakettjébe vésve láthatók. A kidolgozott dizájn is ennek az egyedülálló férfi illatnak a karakterét hangsúlyozza.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, BENZOPHENONE-3, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CITRONELLOL, CITRAL, COUMARIN, GERANIOL, METHYL 2-OCTYNOATE, BHT, D&,C RED NO. 33 (CI 17200), FD&,C BLUE NO. 1 (CI 42090), FD&,C YELLOW NO. 5 (CI 19140). A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
gyömbér, mandarin, kardamon
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ciprus, boróka
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa, mamutfenyő, vetiverfű
Az illat fajtája
aromás, fás

Tiffany & Co. Tiffany & Love vonatkozásában írtuk
Cikkek

Tiffany & Co. a márkáról

A Tiffany & Co. márka legendás ékszereivel az első osztályú ékszerész munka, a különlegesség és az elegancia meghatározója. A márka alapítója, a gyémántok királyaként emlegetett Charles Lewis Tiffany a legszebb drágakövek és az ékszereinek briliáns designja iránti szenvedélynek élt.

A Tiffany blue, azaz az ikonikus türkiz szín, akárcsak maga a márkanév, a luxus ismertetőjegyévé lett. A márka valamennyi alkotásán megjelenik, az ajándékdobozoktól kezdve, az ékszereken keresztül egészen a Tiffany parfüm designjáig. Az első illatai - a virágos Tiffany for Women és a fűszeres Tiffany for Men - a múltszázad 80-as éveiben születtek. A márka a parfümjeiben is a lehető legtisztább eszenciákkal dolgozik és a drágakő meztelen bőrön kiváltott egyedülálló érzésének kiváltására törekszik.

Ez a márka az 1837 évi alapítása óta nem csak a kiemelkedő személyiségeket, de az egész világot elbűvölte. A Tiffany & Co. örök ékszerei a mai napig az élet legkiemelkedőbb pillanatait idézik.

Értékelés Tiffany & Co. Tiffany & Love