Schwarzkopf Professional Osis+ Dampedkrém a nedves hatású haj eléréséhez

Schwarzkopf Professional Osis+ Damped krém a nedves hatású haj eléréséhez
Schwarzkopf Professional Osis+ Damped krém a nedves hatású haj eléréséhez
200 ml

Kód: SCW2239 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
  • termékleírás
  • a márkáról
  • Értékelés

Schwarzkopf Professional Osis+ Damped termékleírás
Tulajdonságok

A minőségi Schwarzkopf Professional Osis+ Damped hajformázó készítmény kiemeli és tartóssá teszi a frizuráját.

Tulajdonságok:

  • tökéletes hajformázást eredményez
  • fénylő vizes hatást kelt
  • természetesen fixál
  • egészséges ragyogást biztosít

Használata:
Vigye fel a száraz hajra és formázza azt szükség szerint.

Tulajdonságok

Konzisztencia
wax, gél
Hatás
Hajdúsítás, Meghatározás és textúra, Rögzítés

Schwarzkopf Professional a márkáról

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!

Értékelés Schwarzkopf Professional Osis+ Damped