Schwarzkopf Professional Osis+ Damped

krém a nedves hatású haj eléréséhez

Schwarzkopf Professional Osis+ Damped krém a nedves hatású haj eléréséhez
Schwarzkopf Professional Osis+ Damped krém a nedves hatású haj eléréséhez
Ingyenes kiszállítás
4 190Ft

Spóroljon 53%
200 ml
1 990Ft

Kód: SCW2239 | Több mint 20 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2019. 08. 26.
Személyes átvétel
szombat 2019. 08. 24.
Schwarzkopf Professional Osis+ Damped
200 ml | 1 990Ft

Schwarzkopf Professional Osis+ Damped termékleírás

A minőségi Schwarzkopf Professional Osis+ Damped hajformázó készítmény kiemeli és tartóssá teszi a frizuráját.

Tulajdonságok:

  • tökéletes hajformázást eredményez
  • fénylő vizes hatást kelt
  • természetesen fixál
  • egészséges ragyogást biztosít

Használata:
Vigye fel a száraz hajra és formázza azt szükség szerint.

Tulajdonságok

Hatás
Hajdúsítás, Meghatározás és textúra, Rögzítés
Konzisztencia
gél

Schwarzkopf Professional a márkáról

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!