Ugrás a fő tartalomhoz

Resibo

A Resibo márkáról

Induljon el a szépség felé vezető tudatos úton azon kozmetika segítségével, amely a természetből merít ihletet, ugyanakkor tiszteli azt. A lengyel Resibo kozmetika vegán, kiemelkedő minőségű arcbőrápoló termékeket képvisel.

 

Mindegyik legalább 95%-ban természetes anyagokat tartalmaz, és úgy készül, hogy ne terhelje a környezetet. A márka alapítója szerint a Resibo küldetése egy olyan világ megteremtése, amelyben a hétköznapi emberek arcbőrének szükségleteire figyelnek, akár pattanásos problémák, akár korai öregedés, akár pedig arcbőr szárazsági problémák megoldásáról van szó.

A Resibo márka létrehozása felé vezető úton az első lépés a tisztító olaj volt. Ezt Ewelina Kwit-Betlej készítette, miután sok éven át próbált választ találni saját pattanásos arcbőrének problémájára. Egyetlen általánosan elérhető készítmény sem segített, ezért elkezdett egy saját terméken dolgozni. Hónapokig tartó kísérletezés, konzultáció, 300 különböző recept tesztelése után végre megtalálta a tökéletes megoldást. Ezt egy 60 természetes olajból készült keverék jelentette, amely az arcbőrt tökéletesen kitisztítja, ám ugyanakkor nem szárítja ki. 2014-ben kezdték el árusítani a tisztítóolajat és a további termékeket először Lengyelországban, majd más európai országokban, végül pedig világszerte.

Próbálja ki Ön is a minősített és értékes természetes kozmetikát, amely az ökológiai életmódra fekteti a hangsúlyt. Az egész márka létrejöttének előzményét a Resibo Organic sminklemosó olaj jelentette, amelynek kiegyensúlyozott összetétele nemcsak mélyrehatóan tisztít, hanem hidratál és táplál is. Megvételekor egy praktikus szivacs jár hozzá. A népszerű termékek közé tartozik a Resibo Team Sunscreen természetes napozókrém, a Resibo Organic tápláló regeneráló krém, a Resibo Organic hidratáló hatású micellás víz vagy a Resibo szemkrém duzzanatok és sötét karikák ellen is.

teljes szöveg szöveg elrejtése