A Paco Rabanne márka

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Ajánlás

Paco Rabanne parfüm

Paco Rabanne volt az egyik első divattervező, aki a szokványos textileken kívül olyan - a kifutókon nemkívánatos - anyagokból készítette ruháit, mint a papír, műanyag vagy épp az alumínium. Ugyan a divatház az 1990-es évekre szelídebb kollekciókkal is előrukkolt, de illatjaiban a mai napig a markáns, kirívó kombinációkat viszi a drogériák polcaira.

A parfümvilágban Paco Rabanne igazi uralkodónak számít: a tökéletesen eltalált jegyek és az ízek összhangja minden PR férfi és női parfüm esetében megtalálható. Egy Paco Rabanne parfüm igazi luxus éltérzést kínál viselőjének, aki biztos lehet benne, hogy csodálatos illata miatt mindenki megfordul utána az utcán.

Paco Rabanne férfi parfüm

A Paco Rabanne férfiaknak szóló prémium illatjai kifinomultak és hordozzák magukon a márkára jellemző izgalmas fás jegyeket. A Paco Rabanne férfi parfüm kollekciók magukon hordozzák a spanyol férfiak érzékiségét és a francia urak fenségességét.

A brand régi és a napjainkban tervezett sajátos illatkreációi is azt üzenik, hogy egy jól megválasztott parfüm igazán egyedivé teheti a megjelenést és felejthetetlenné varázsolja a személyiséget.

Luxus férfi illatok: Pure XS és Invictus

Az egyik legelső férfiakat célzó PR illat a hirtelen és szexi Paco Rabanne Pure XS a mai napig kedvelt parfüm az urak körében. Nem is csoda, hiszen a hűs és forró ellentétén alapuló jegyek kompozíciója tele van lebilincselő ellentétekkel.

Citrusos, zöld Paco Rabanne férfi parfüm

A citrusos, zöld fejjegyek a vanília középtónusaival egészülnek ki, melyeket fás, bőrös alappal tettek a parfüm megalkotói még mélyebbé. A Pure XS nem egy könnyű falat: azoknak ajánlott, akik nem félnek a merész kalandoktól és szívesen viselnek kivételes illatokat a mindennapokban is.

A 2010-es évek óta sztárillat Paco Rabanne Invictus a Pure XS tökéletes ellentéte. Míg utóbbi a csábító, magabiztos férfi illata, addig előbbit az igazi versenyszellemmel megáldott urak fogják legjobban kedvelni. A sportos, friss illatról már a híres parfüm üvegcséje is méltán árulkodik: az összetéveszthetetlen győzelmi serlegnek minden energikus fiatal férfi fürdőszobájában ott a helye.

Az Invictus friss és laza grapefruitos nyitánya virágos, majd fás irányba csendesedik viselése során. Egy biztos, ezt a tartós illatot még egy fárasztó munkanap után is érezni lehet.

Paco Rabanne 1 Million és Lady Million

A 1 Million a 21. század egyik legismertebb és legkedveltebb maszkulin illata, melyet maga az arany ihletett. Paco Rabanne így fogalmazott az illat népszerűségéről: "Az arany minden vallásban és civilizációban a csábítás jelképe." Amit mi sem fejezhetne ki jobban, mint a luxust és hatalmat sugárzó aranytömbre emlékeztető ikonikus üvegcse.

A Paco Rabanne 1 Million parfüm testes pacsuli és ámbra alapját a narancs, a grapefruit és a fahéj fűszerezik meg. A 1M a fiatal, céltudatos férfiakat szólítja meg, de markáns összetevői miatt egy komolyabb üzletember megjelenését is megkoronázza.

Az illat női párja, a Lady Million parfüm is toplistás a prémium illatok között, hiszen mi lehetne méltóbb párja az aranynak, mint a gyémánt. A fehér virágok kavalkádjába tökéletesen beleillik a málna és a méz is, melyet a pacsulis alap tesz igazán ellenállhatatlanná. Kötelező viselet azoknak a nőknek, akik a mindennapokban is keresik a csipetnyi luxus érzését.

Paco Rabanne női parfüm

A márka első feminin illata a '60-as években megjelent, Paco Rabanne Calandre néven. Mindmáig az egyik legérdekesebb kompozíció, ami valaha elhagyta parfümőr kezét. Valójában besorolni is igen nehéz, de elsősorban aldehides és virágos, ami egy klasszikus pézsmás aromává szelídül viselés közben. A spanyol tervező ezt az egyediséget minden Paco Rabanne női parfüm tervezése során megőrizte és a Calandre igazi inspirációul szolgált a modern PR parfümök megkomponálásakor.

Paco Rabanne Olympéa: modern görög istennők illata

A csábos, szexi nők mellett a misztikus hölgyek is számtalan illatot ihlettek már a történelem során. A Paco Rabanne Olympéa parfüm azoknak a nőknek készült, akik a görög istennők tudásával, nemességével és intelligenciájával hódítanak.

Az Olympéa orientális illatát sokan kedvelik, nem túl édes, nem túl fás: fiatalabb és idősebb hölgyeknek is jól áll mindennapi viseletre. A Paco Rabanne Olympéa Aqua pedig az anyaillat tökéletes, vaníliás-sós továbbfejlesztése, ami forró nyári napokon is viselhető.

teljes szöveg szöveg elrejtése