Paco Rabanne Calandre Eau de Toilette hölgyeknek

1×
Paco Rabanne Calandre Eau de Toilette hölgyeknek
Paco Rabanne Calandre Eau de Toilette hölgyeknek
Akció
100 ml
25 500Ft

25 500Ft / 100 ml, áfával
Kód: PAR0024 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 02.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 02.

Paco Rabanne Calandre parfüm leírása
Összetétel

Egy parfüm is lehet ugyanolyan provokatív és időtlen, mint a divat. Erre remek bizonyíték az avantgárd és szertelen elemeket hordozó Paco Rabanne Calandre női Eau de Toilette. Burkolja érzékeit virágos akkordjaiba, és játssza el kedvenc dallamát természetes nőiessége akkordjain.

  • virágos illat
  • örök eleganciára vágyó nőknek
  • bármilyen alkalomra megfelelő, univerzális illat

Az illat összetétele
Ez az illat legelőször a fejillatban rejtőző bergamott, zöld levelek és aldehidek frissítő jegyeivel mámorítja el. Ezután négy üde virág társulásával lepi meg, melyek között könnyedén felismeri majd a rózsát, a gerániumot, a gyöngyvirágot és a jácintot. Végül pedig, magában az alapillatban, ezt a gyöngéden virágos aromát a szantálfa, vetiver, cédrus és borostyán bontja meg kissé.

Az illat története
Az ikonikus Paco Rabanne Calandre parfüm már születésétől kezdve, azaz 1969 óta a nők nagy kedvence.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, aldehidek
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gyöngyvirág, jácint, gólyaorr
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
púderes tónusok, szantálfa, fás tónusok
Az illat fajtája
virágos, aldehides

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne Calandre1