Paco Rabanne 1 Million Parfum parfüm uraknak

21×
Paco Rabanne 1 Million Parfum parfüm uraknak
Paco Rabanne 1 Million Parfum parfüm uraknak
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
32 800Ft

Spóroljon 23%
100 ml
25 140Ft

25 140Ft / 100 ml, áfával
Kód: PAR11926 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2021. 01. 28.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2021. 01. 28.

Paco Rabanne 1 Million Parfum parfüm leírása
Összetétel

Ez az egyedüli Millió milliók közül. Úgy, ahogyan azt a férfi Paco Rabanne 1 Million Parfum parfüm ígéri. A merész, napfénnyel áthatott illatösszetevők keveréke eléggé intenzív ahhoz, hogy ne tudjon ellenállni ennek a kicsit szélsőségbe hajló kihívásának. Legyen szertelen!

  • bőrös és virágos aláfestésű, érzékien melengető illat
  • olyan férfinak való, aki nem fél időnként arcátlan és szélsőséges lenni
  • az illatot 2020-ban mutatták be

Az illat összetétele
A kontrasztokra épülő illatban az édesen mámorító tubarózsa kombinációja egy csipetnyi sóval és bársonyosan melengető kasmírfával keveredik. Emellett megmutatja magát a bőr napsugarak hatására felszabaduló illata, amit citrusok festenek alá. A kivételes kompozíciót a gyanta és a fenyő illata emeli tökélyre.

Az illat története
Akár csak a történelem sok más korszakalkotó felfedezése, a Paco Rabanne 1 Milion Parfum illata is részben a véletlen műve. Quentin Bisch parfümőrt ugyanis a bőrtáskájából áradó mámorító aroma ihlette meg. Nyaralásból hazafelé tartva véletlenül kiömlött benne a napozókrém és a bodorrózsa illatmintája. Ez a kombináció jelenik meg ebben az érzéki parfümben is.

Mi más is lehetne ezen rendkívül addiktív illat figyelemreméltó üvegcséjének a színe, mint a legragyogóbb, szinte már fényűző arany. Az aranyöntvény előtérbe lép, és a 1 Million Parfum a toalettasztalán mindig készen áll majd arra, hogy visszaverje a napfényt és ne csupán ott, de főleg önön is kitűnjön.

 

Összetétel

összetétel
fenyő, bőr, gyanta, tubarózsa, napos tónusok, só, borostyán
Az illat fajtája
bőrös

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne 1 Million Parfum21