Paco Rabanne1 Million Parfum parfüm uraknak

38×
Paco Rabanne 1 Million Parfum parfüm uraknak
Paco Rabanne 1 Million Parfum parfüm uraknak
Akció
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
36 180Ft

Spóroljon 28%
100 ml
25 900Ft

Raktáron | 25 900,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: PAR11926
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Paco Rabanne parfümöket, vagy ajándékszetteket, és választhat egy ingyenes férfi, vagy női mini parfümöt ajándékként.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
szerda 2021. 12. 08.

Ez az egyedüli Millió milliók közül. Úgy, ahogyan azt a férfi Paco Rabanne 1 Million Parfum parfüm ígéri. A merész, napfénnyel áthatott illatösszetevők keveréke eléggé intenzív ahhoz, hogy ne tudjon ellenállni ennek a kicsit szélsőségbe hajló kihívásának. Legyen szertelen!

  • bőrös és virágos aláfestésű, érzékien melengető illat
  • olyan férfinak való, aki nem fél időnként arcátlan és szélsőséges lenni
  • az illatot 2020-ban mutatták be

Az illat összetétele
A kontrasztokra épülő illatban az édesen mámorító tubarózsa kombinációja egy csipetnyi sóval és bársonyosan melengető kasmírfával keveredik. Emellett megmutatja magát a bőr napsugarak hatására felszabaduló illata, amit citrusok festenek alá. A kivételes kompozíciót a gyanta és a fenyő illata emeli tökélyre.

Az illat története
Akár csak a történelem sok más korszakalkotó felfedezése, a Paco Rabanne 1 Milion Parfum illata is részben a véletlen műve. Quentin Bisch parfümőrt ugyanis a bőrtáskájából áradó mámorító aroma ihlette meg. Nyaralásból hazafelé tartva véletlenül kiömlött benne a napozókrém és a bodorrózsa illatmintája. Ez a kombináció jelenik meg ebben az érzéki parfümben is.

Mi más is lehetne ezen rendkívül addiktív illat figyelemreméltó üvegcséjének a színe, mint a legragyogóbb, szinte már fényűző arany. Az aranyöntvény előtérbe lép, és a 1 Million Parfum a toalettasztalán mindig készen áll majd arra, hogy visszaverje a napfényt és ne csupán ott, de főleg önön is kitűnjön.

 

Teljes összetevőlista

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, COUMABUTYL, METHOXYDIBENZOYLMETHANERIN, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CITRONELLOL, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, CINNAMAL, EUGENOL, CITRAL, GERANIOL, BENZYL BENZOATE, ISOEUGENOL, CI 14700 (RED 4), CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5) A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

összetétel
só, gyanta, bőr, tubarózsa, napos tónusok, borostyán, fenyő
Az illat fajtája
bőrös

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.