Paco RabannePhantom Eau de Toilette uraknak

32×
Paco Rabanne Phantom Eau de Toilette uraknak
Paco Rabanne Phantom Eau de Toilette uraknak
Új
Ingyenes kiszállítás
100 ml
35 900Ft

35 900,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: PAR11929 | Raktáron
1
Termékmintát csatolunk rendeléséhez. Abban az esetben, ha nem tetszik Önnek, ingyenesen visszaküldheti nekünk a nagy kiszerelésű terméket.Szeretnék többet tudni
Ajándék az Ön számára
Egy power bank-et kap ajándékba, ha 20 000 Ft felett vásárol a Paco Rabanne márkától. Ráadásul a teljes rendelését ingyenesen szállítjuk ki.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 10. 19.
Személyes átvétel
kedd 2021. 10. 19.

Leírás Paco Rabanne Phantom
Összetétel

Futurisztikus illat, amely kommunikál a telefonjával.

Tökéletes kapcsolat – Ön, az illatvilág és a modern technológiák között. Pontosan ezt mutatja be a Paco Rabanne Phantom férfi Eau de Toilette. Ezzel a citrusokkal átitatott forradalmi illattal egy többszintű érzéki élménynek örülhet.

  • magabiztos aromás illat erősen citrusos tónusokkal
  • az üvegcse (100 és 150 ml-es kivitelben) összepárosítható okos telefonnal
  • az illat összetevői a környezetet és etikai szabályokat tiszteletben tartó forrásokból származnak

Az illat összetétele
A Phantom illat azonnali és közvetlen adag jó érzéssel tölti el. Bevezetésében a krémes levendulás tónusok a legjellegzetesebbek, majd az energiával teli olasz citrusok és a szexi hatású madagaszkári vanília váltják. Az utolsóként érezhető vetiver rajzolja meg a végét. Ezt az illatkompozíciót valóban sokáig élvezheti.

Az illat története
A Phantom illat valóban forradalmi erejű, amely egyúttal a Paco Rabanne márka új oszlopos tagja. A robot formájú üvegcse ugyanis egy NFC chippel rendelkezik. Ennek köszönhetően csatlakoztatható az okos telefonjához, és megnyílik ezáltal az út a szórakoztató tartalmához.

Az illatkompozíció összetételéhez a idegtudomány ismereteit is felhasználták, hogy az illat szexuális vonzóság érzetét keltse, önbizalmat és energiát adjon. A Phantom illat ráadásul vegán és kivételesen tiszta összetevőkből áll. Nem tartalmaz szulfátokat, ftalátokat, ásványi olajokat vagy más hasonló összetevőket. Ezenkívül a 150 ml-es üvegcsét egyszerűen újratölthető.

A Phantom illat kompatibilitása az okos telefonokkal:
Android: A legtöbb típusú Android telefonnal kompatibilis (Google, Samsung, Huawei, Xiaomi, Motorola, HTC stb.).
iPhone: A legtöbb típusú iPhone-nal kompatibilis. Nem kompatibilis az iPhone 6-tal, az iPhone SE (1.generáció), iPhone 5-tel és ennél régebbi típusokkal.

Aktiválni kell az NFC alkalmazást (az újabb iPhone-ok esetében nincs szükség aktiválásra). Csak internetes kapcsolattal használható.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
lavandin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
madagaszkári vanília, olasz citrom
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vetiverfű
Az illat fajtája
aromás, fás

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne Phantom27