Paco Rabanne Invictus Victory Eau de Parfum uraknak

16×
Paco Rabanne Invictus Victory Eau de Parfum uraknak
Paco Rabanne Invictus Victory Eau de Parfum uraknak
Akció
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
36 480Ft

Spóroljon 19%
100 ml
29 500Ft

29 500,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: PAR12108 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Választhat egy Notino Safety Kit és egy Notino Travel Kit közül a kosarában ajándékként, ha 17 000 Ft felett vásárol parfümöket.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 08. 04.
Személyes átvétel
szerda 2021. 08. 04.

Leírás Paco Rabanne Invictus Victory
Összetétel

A győzelmen kívül ezentúl nem ismer más célt. Az Önt sikerhez vezető eszköz a férfi Paco Rabanne Invictus Victory Eau de Parfum, amellyel megsokszorozhatja képességeit, és a vereséget törölheti a szótárából. Ezzel az illattal minden új kihívást gond nélkül fog venni.

  • intenzív, férfias illat friss és keleties jegyekkel
  • érezteti Önnel, hogy a győzelem karnyújtásnyira van
  • 2021-ben mutatták be

Az illat összetétele
Az első pillanattól kezdve magával ragadja Önt egy adagnyi átható citrusos jegy és a rózsabors kombinációja, amely tömjénnel keveredik. Mindez meglepően lenyűgöző társítást teremt, és az aromás levendula jegyei festik alá. A vaníliával és ámbrás jegyekkel kiegészített, édesen melengető tonkabab formájában érzéki hullám érkezik.

Az illat története
A Paco Rabanne Invictus Victory illata igazi sokkot készített elő az Ön érzékei számára. Illatkompozíciójában karakteres frissesség csap össze magnetikus hatású érzékiséggel. Az eredmény egy olyan illat, amelyből sugárzik a hatalom. Ön hamarosan nemcsak az illat függőjévé válik, hanem a győzelem érzésének is részese lesz, amely vele jár.

Az Invictus üvegcséje most először jelenik meg fekete színben, hogy ezzel első pillantásra is utaljon csábító tartalmára. A matt kupak pedig ellentétet teremt az üvegcse fényes testével, amit ráadásul V betű díszít, és tovább fokozza az Eau de Parfum teljes intenzitását.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrom, rózsabors
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
levendula, tömjén
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, tonkabab
Az illat fajtája
orientális

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne Invictus Victory15