Oud parfüm

Oud parfüm
Bestsellerek

Lépjen be a Távol-Kelet varázsát hordozó illatok világába! Az oud illatok édesek, kiegyensúlyozottak és nagyon sejtelmesek. Bódító kompozíciójuk az eredetiség és a luxus érzését kelti.

Az oud a világ legértékesebb, akár 300 éves kort is megért fáiból származik, melyek esszenciái már az ókori civilizációk kezdetén kulturális és vallási jelentőséggel bírtak. Jelentőségük ugyanis nemcsak a parfümkészítésben, de a vallási elmélkedés vagy a lelki nyugalom elérésének segédeszközeként is óriási.

Az oud jellege:

Az oud misztikus illata nagyon gazdag. Megtaláljuk benne a pézsma, a tömjén és a füst illatát, valamint a keserű méz és a morzsolt mentol tartós tónusait.

Az oud illat kinyerése:

Az esszenciális illóolajat a ritka Aquilaria azaz Agarwood fából nyerik ki. Abban a pillanatban, amikor a fa anyagát élősködő gomba támadja meg, a fa egy kellemesen illatos nedv kiválasztásával kezd védekezni. Vízgőz desztillációval ebből a nedvből nyerik ki az értékes oud olajat, ami azután bizonyos ideig még hordókban érlelődik.

Az oudot gyakran nevezik „folyékony aranynak”, mivel a legjobb minőségű oud olaj többe kerül, mint a nemesfém arany. Hagyja, hogy a Távol-Kelet érzéki luxusillata magával ragadja, és fedezze fel saját oud parfümjét ön is!

Burkolózzon bele a luxussal teli, bódító illatba! Találja meg ön is saját oud illatát a notino.hu-n!