Odori

Odori parfümök | Az Odori márka a nagyon tehetséges parfümőr, Enzo Galardi újabb története, aki kifogyhatatlan az ötletekből.

 

A Bois néven futó nagyon sikeres kollekció után, 2006 -ban egy újabb tervbe kezdett, melyet Odori -nak nevezett el. Ez a teljes kollekció azért készült, hogy Firenze városnak kifejezze tiszteletét. Enzo megpróbálta üvegbe foglalni a város történelmét és titokzatos eszenciáit. Az Odori parfümök a Galdari család receptjeit követik, akik már a 20. század elejétől foglalkoztak parfümök készítésével. Az Odori kolleció 6 különböző eau de toilette -t tartalmaz, melyek mindegyike egy különleges történetet mesél el Firenze városáról és környékéről. A parfümjei különlegességét és Enzo tehetségét az egyedi összetevőkkel fejezi ki, például amilyen a kézzel készített bőrből készült kupak vagy a fa és üveg érdekes kombinációja. Minden parfümöt, beleértve annak csomagolását is kizárólag kézzel készítettek.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Sajnáljuk, hogy nem találta meg amit keresett. Azonban bízunk benne, hogy széles választékunkból tud olyan terméket választani, ami boldoggá teszi.