NotinoMaster Collection highlighter ecset

Notino Master Collection highlighter ecset
Notino Master Collection highlighter ecset
Spóroljon
4 550Ft

Spóroljon 18%
3 730Ft

3 730,00Ft / 1 db, áfával
Kód: OBL17614 | Raktáron
Ajándék az Ön számára
Ezt a terméket most 20%-os kedvezménnyel vásárolja meg a notino20 kóddal. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Notino Master Collection

Ha Önt is meghódította már a megfelelő helyekre felvitt, finom csillámok varázsa, úgy a Notino Master Collection highlighter ecsetet sem fogja tudni nélkülözni. Sörtéit úgy vágták ferdére, hogy könnyedén hozzáférhessen az olyan területekhez, mint az arccsont felső éle, az orrcsúcs vagy a felsőajak feletti terület, azaz mindenhová, ahol a highlighterek finom fényvisszaverése ellenállhatatlanul elbűvölővé teszi a megjelenését.

Tulajdonságai:

  • könnyen és pontosan vigye fel a highlightert
  • rendkívül sűrű, minőségi szintetikus ecolon sörték (japán technológia)
  • a sörték rendkívül lágyak, optimálisan merevek, kecskeszőrre hasonlítanak
  • hegyesre vágott végük lehetővé teszi a pontos használatot
  • ideális mennyiségű terméket vesz fel, és azt egyenletesen teríti el
  • fából készült, hosszú, kényelmes nyél

Használata:
Vegye fel az ecsettel a highlightert, gyengéden ütögesse le róla a felesleges mennyiséget, majd vigye fel az arccsontok felső határára, az orrnyeregre, az ajkak fölötti szívre, a szemöldök alá és a belső szemzugba. Ezzel ragyogóvá válik a megjelenése.
Ne felejtkezzen meg az ecset karbantartásáról, hogy az minél tovább megőrizze a tulajdonságait. Rendszeresen mossa ki vízzel és megfelelő tisztítószerrel.

Notino a márkáról

A Notino mindig elegáns, trendi és a legjobb minőséget kínálja. A Notino segít kielégíteni a mindennapi igényeit és vágyait. A Notino segít Önnek stílusos és felejthetetlen rituálékat kialakítani egész nap. A Notinoval szépnek és egyedülállónak érzi majd magát. ÖN a mi inspirációnk.

Értékelés Notino Master Collection