MontaleVanilla Cake Eau de Parfum unisex

Montale Vanilla Cake Eau de Parfum unisex
Montale Vanilla Cake Eau de Parfum unisex
100 ml
32 300Ft

Raktáron | 32 300,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: MNT04888
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 13.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 13.

Burkolja magát az illatba, mely tökéletesen egybeolvad Önnel és új aláírásaként fog hatni. Az unisex Montale Vanilla Cake Eau de Parfum már az első beleszagoláskor megnyeri Önt és soha nem lesz vége a meglepetéseknek.

  • a javíthatatlan optimistáknak
  • unisex illat

Összetétel

összetétel
karamell, madagaszkári vanília, tej, mandula, hó puszi
Az illat fajtája
gourmand

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.