Montale Aromatic Lime Eau de Parfum unisex

1×
Montale Aromatic Lime Eau de Parfum unisex
Montale Aromatic Lime Eau de Parfum unisex
100 ml

BLACK
FRIDAY
Extra 20% kedvezmény a SUMMER kóddal kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
BLACK
FRIDAY
Kód: MNT1495 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Montale Aromatic Lime
Összetétel

A Montale Aromatic Lime egy frissességgel teli citrusos-aromás női és férfi illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása egyszerű üdeségével hajt fejet a különleges kompozíció citrusai előtt. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan az Aromatic Lime Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

Az Aromatic Lime Eau de Parfum vetiver, szantálfa és pacsuli akkordjai köré épülő kompozícióban különböző citrusgyümölcsök gazdag illatának társaságában mutatja meg a zöldcitrom erejét. A keserű narancs, sáfrány, galbánum és mirha domináns jegyei a zöldcitrommal, amely leginkább a fejillatból sugárzik, egy csodálatos frissességgel teli koktélt alkotnak. A fináléban kissé édes, fás és fűszeres jegyek hoznak selymességet és nyugalmat a Montale Aromatic Lime illatába.

Az gondolhatnánk, hogy a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója, Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale egy olyan üde és optimista parfümöt alkotott, amely egyedülálló kompozíciójában rendkívül kedves, ugyanakkor érdekes illatot kínál. Pierre Montale minden illatalkotása, így az Aromatic Lime parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

Az Aromás Lime mérsékletessége miatt egész évben hordható, viszont a meleg hónapokban kellemes felüdülést nyújt. Ez egy ideális nappali parfüm, ugyanakkor kiegészítő akkordjainak hála hivatalos esti alkalmakra is jól kihasználható. Az üde optimista illatokat eredeti kompozícióban kedvelő nőket és férfiakat örökre megnyeri magának. Az Aromatic Lime alkotást mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a valódi minőséget és szívesen adja át magát a keleti históriák igézetének. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet az Aromatic Lime esetében elegánsan fénylő fekete szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Aromatic Lime - üde illat különleges aromás elemekkel.

Összetétel

összetétel
galbanum, sáfrány, szantálfa, pacsuli, keserű narancs, vetiverfű, limett
Az illat fajtája
citrusos, aromás

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Aromatic Lime1