Max Factor Creme Puffpúder minden bőrtípusra

66×
Max Factor Creme Puff púder minden bőrtípusra
Max Factor Creme Puff púder minden bőrtípusra
árnyalat 05 Translucent 21 g
1 410Ft

Kód: MXF0252 | Raktáron

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Ajándék az Ön számára
Érvényesítse a kozmetika kódot a kosarában és 15%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg kedvenc kozmetikumait.
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 11. 02.
Személyes átvétel
szombat 2020. 10. 31.

Max Factor Creme Puff termékleírás
Tulajdonságok

Ismerje meg a kozmetikumok világának legendáját. A Max Factor Creme Puff-ot (szivacs nélkül) 1953-ban mutatták be és sokoldalú felhasználásának hála még ma is közkedvelt. Tökéletesen egységesíti a bőrt, elfedi a kisebb tökéletlenségeket és hibátlan megjelenést biztosít. Púder vagy alapozóként használható. 

Tulajdonságai:

  • a csomag nem tartalmaz szivacsot
  • tökéletesen egységesíti a bőrt és selymes hatást kölcsönöz neki
  • megbízhatóan fixálja a sminket és meghosszabbítja annak tartását
  • mattítja a bőrt és felszívja a felesleges zsírt
  • nedves szivaccsal alkalmazva alapozóként használható
  • szükség szerint rétegezhető

Alkalmazása:
A púdert száraz szivaccsal (nem a csomagolás része) vagy ecsettel vigye fel az arcbőrére. Amennyiben a púdert alapozóként szeretné használni, nedves szivacsot használjon.

Figyelmeztetés:
A csomag nem tartalmaz szivacsot.

Tulajdonságok

Konzisztencia
kompakt

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy oroszországi kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Creme Puff66