L’Oréal Paris és L’Oréal Professionnelhaj festékek

Bízza magát a L’Oréal Professionnel és L’Oréal Paris hajfestékek megbízható minőségére.

 

Olyan hajfestékek széles választékából választhat, melyekben nem fog csalódni. Hajszőkítőt, tartós vagy kimosható hajfestéket vagy aktiváló emulziót keres? A L’Oréal hajfesték gondoskodik arról, hogy haja tetszőleges színű, ragyogó és selymes legyen.

Mindegy, hogy az ősz hajszálak elfedésére keres-e megoldást, vagy csupán egy kicsit másra vágyik, és csak ki szeretne próbálni valami kevésbé megszokott színt. A L‘Oréal hajszínezők még a természetes hajszínének „csupán“ felfrissítésére is megoldást jelentenek.

Hogyan kell használni a L‘Oréal hajfestékeket

Még a már bevált hajfestékek esetén se feledkezzen meg az érzékenységi teszt elvégzéséről, mert azzal elkerülheti az esetleges, allergiás reakciót. Vigyen fel egy kis mennyiségű festéket a füle mögötti bőrfelületre, és várjon legalább 48 órát.

Amíg a teszt eredményére vár, előkészítheti azokat a praktikus kellékeket, melyek megkönnyítik önnek a hajfestést: vállra teríthető törülköző, védőkesztyű vagy arckrém. Az arckrémmel sokkal gyorsabban el tudja majd távolítani a bőrről a L‘Oréal hajfestéket.

Kényeztesse magát komplett ápolással, és próbálja ki a L‘Oréal egyéb termékeit is! A festett haj minőségi ápolása hosszú időre megőrzi a haj szépségét.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Bestsellerek