L'Oréal Paris Excellence Creme hajfesték

Márka: L'Oréal Paris

L'Oréal Paris Excellence Creme változatok

 • L'Oréal Paris Excellence Creme hajfesték árnyalat 01 Lightest Natural Blondehajfesték 

  Ez a termék jelenleg nem elérhető.

  árnyalat 01 Lightest Natural Blonde
  Kód: LOR1090

Fel

Kozmetikai termék leírása L'Oréal Paris Excellence Creme

Értékelés

Egyszerű használat

Kozmetikai minőség

Eredményesség

Leírás:

A L´Oréal Paris márka elegáns kímélő hajfestéke az Excellence Creme 100% -san fedi az ősz hajszálakat. Teljesen megváltoztathatja vele a hajszínét, és tökéletes, hosszan tartó eredményt érhet el. 2-3 árnyalattal szőkíti a hajat. A szuper szőke árnyalatokkal akár 5 árnyalatot is szőkíthet. A hatóidő csak 30 perc.
Az Excellence Creme a legjobb megoldás amennyiben fénytelen és élettelen a haja. A termék Pro Keratin -nal gazdagított, mely fiatalító és tápláló hatással van. Az új L´Oréal Paris Excellence Creme hajfestékkel egészséges, fénylő és selymes lesz a haja.

Hatása:

 • 100% őszhajtakarás
 • akár 5 árnyalatnyi szőkítés
 • hosszan tartó hatás
 • bársonyos és fénylő haj

Összetevők:

 • Pro Keratin – fiatalít és élénkíti a hajszínt

Hogyan használjuk:

A hajfestés előtt
Használja a védő szérumot a száraz és nem megmosott hajra. Applikálja a legjobban sérült helyekre (a haj teljes hosszán és a hajvégeken). Hagyja hatni a festés ideje alatt!
A vállára terítsen törölközőt, és vegyen fel védőkesztyűt!
A hajfesték tubusa már nyitva lesz az előzőleg elvégzett érzékenységi tesztet követően. A tubus teljes tartalmát nyomja az oxidálószert tartalmazó flakonba. Helyezze fel az applikálót, és jól rázza össze, hogy homogén keverék keletkezzen. Ne használjon fésűs applikálót! Jól csavarja be a flakon tetejét, hogy ne spricceljen ki a keverék. Az applikáláshoz már használhat fésűs applikálót, mely megkönnyíti a használatot a félhosszú vagy hosszú hajon.

A hajfestés közben

1. lehetőség: hajfestés hasonló árnyalatú hajfestékkel
A hajtöveknél kezdje a festést. Az applikáló hegyével válassza szét a hajat kisebb, egyenlő részekre. Mindaddig applikálja a hajtövekre a festéket, amíg nem lesz mindenhol. Hagyja hatni 20 percig!
Applikálja a többi festéket a haj teljes hosszán. Finoman masszírozza a hajat. Hagyja hatni 10 percig!

2. lehetőség: több mint 3 hónapig nem festett haj vagy nagyon eltérő árnyalat
A hajtöveknél kezdje a festést. Az applikáló hegyével válassza szét a hajat kisebb, egyenlő részekre. Applikálja a többi festéket a haj teljes hosszán. Finoman masszírozza a hajat. Hagyja hatni 30 percig!

Hajfestés után
Egy kevés langyos víz hozzáadásával finoman masszírozza át a hajat. Ezek után alaposan öblítse le a hajat, míg tiszta víz nem folyik a hajról. Vigye fel a balzsamot, majd ismét finoman masszírozza át a hajat. Hagyja hatni 2 percig és öblítse le! Tegye el a balzsamot a következő használatra.

Amennyiben maradt még hajfesték, azt sose tárolja, hanem azonnal dobja ki!

Biztonsági előírások: Figyelmesen olvassa el használat előtt!

Ez a termék 16 éven aluliaknak nem ajánlott.
Minden használat előtt 48 órával próbálja ki a terméket, mert az allergiás reakció akkor is jelentkezhet, ha már előzőleg minden gond nélkül használta ezt vagy valamelyik másik hajfestéket.

Fontos: Ez a termék kivételes esetekben kiválthat allergiás reakciót akár súlyos következményekkel is. A kockázat csökkentése érdekében fontos betartani a következő utasításokat: A fekete hennás tetoválás növelheti az allergiás reakció előfordulásának esélyét. Ne fesse a haját, ha: -kiütés van az arcán vagy érzékeny, irritált vagy sérült a fejbőre; - ha előzőleg allergiás reakciót váltott ki; - ha előfordult allergiás reakció a fekete hennás tetoválást követően.

Hogyan végezzük el az érzékenységi vizsgálatot?

Vegye ki a fülbevalóját! Fülpiszkáló pálcika segítségével vigyen fel egy kis mennyiségű festéket a fülcimpa mögé kb. 1cm2 -es felületen! Hagyja megszáradni, majd ismételje meg a folyamatot! A flakont alaposan zárja be és tegye el! 48 órán keresztül ne mossa le, ne takarja be és ne érjen a vizsgált területhez! Amennyiben ezen időintervallumon belül érzékel bármilyen viszketést, elváltozást, égető érzést ezen a területen vagy körülötte, akkor ne alkalmazza a festéket a hajára!

Különleges útmutató:

Abban az esetben, ha bármilyen irritációt, égető érzést, viszketést tapasztalna az applikáció közben, akkor a készítményt azonnal mossa le langyos vízzel, és ne használja tovább a festéket! Amennyiben azt tapasztalná, hogy légzése felgyorsul, akkor forduljon azonnal orvoshoz! A festék további használatával kapcsolatban kérje ki orvosa véleményét!
Amennyiben az applikálást követően érzékel valamilyen irritációt, viszkető vagy égő érzést a fejbőrön, esetleg megduzzad a szeme vagy az arca, kiütések jelennek meg, akkor kérje ki orvosa véleményét!
Ne kerüljön gyermekek közelébe a készítmény! Ne kerüljön szembe a termék! Ne használja a szemöldök vagy a szempillák festésére! Amennyiben szembe kerül a készítmény, akkor bő vízzel mossa ki! Abban az esetben, ha kontaktlencsét visel, akkor a kimosás előtt vegye ki a szeméből! Használjon védőkesztyűt, mely a csomagolás részét képezi! A termékek használata után alaposan mossa le a haját! Olyan helyiségben készítse elő és használja a terméket, mely megfelelően szellős! Ne lélegezze be és ne fogyasszon a termékből! Az érzékenységi vizsgálattal kapcsolatban bármilyen kérdéssel forduljon orvosához! Ne használja a bajusz vagy szakáll festésére! Kerülje a termék bőrrel való érintkezését! Szőkítés, dauer vagy egyenesítést követően minimum 14 napig ne használja a terméket! Ne használja a terméket hennás festékre!

A használati útmutató alapján járjon el!

Fel

A L'Oréal Paris márkáról

L´Oréal Paris kozmetika | L´Oréal Paris valószínűleg a legismertebb kozmetikai márka Franciaországban és a világon is. A kezdetei az 1907 - es évbe nyúlnak vissza, amikor a fiatal és ígéretes kémikus, Eugéne Schueller felfedezte a hajfestéshez alkalmas készítményt. Ez a jelentéktelennek tűnő termék adta az ötletet a többi laboratóriumi vizsgálathoz, melyek teljesen új és még jobb termékeket eredményeztek, melyek a női testre készültek. L´Oréal Paris különböző központokat hozott létre több világvárosban. Mára már a L´Oréal Paris márkanév alatt krémeket, hajkészítményeket, parfümöket, make - up - okat és még sok más terméket érthetünk.

Fel

Értékelés L'Oréal Paris Excellence Creme

 • 2016. július 4.
  Forgács Veronika

  Tartós, jó minőségű hajfesték .A kedvező színárnyalat, természetes összhatást eredményez.

Mit gondol Ön a L'Oréal Paris Excellence Creme termékről?

A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


Értékelés *

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobbiparfumeria.hu neve mostantól Notinozasilkovna