L’Oréal ProfessionnelInoa ODS színelőhívó emulzió

L’Oréal Professionnel Inoa ODS színelőhívó emulzió
L’Oréal Professionnel Inoa ODS színelőhívó emulzió
Spóroljon
4 090Ft

Spóroljon 28%
3% 10 Vol. 1000 ml
2 940Ft

294,00Ft / 100 ml, áfával
  • L’Oréal Professionnel Inoa ODS színelőhívó emulzió
  • L’Oréal Professionnel Inoa ODS színelőhívó emulzió
  • L’Oréal Professionnel Inoa ODS színelőhívó emulzió
Kód: LOP0646 | Raktáron

Kizárólag professzionális felhasználásra szolgál

1
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy 30 ml-es tápláló hajolaj és egy 50 ml-es többfunkciós hővédő hajkrém, ha 9 000 Ft felett vásárol a L’Oréal Professionnel márkától.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2021. 10. 27.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2021. 10. 27.

Leírás L’Oréal Professionnel Inoa ODS
Tulajdonságok

A L’Oréal Professionnel Inoa ODS Oxydant Riche színelőhívó emulzió az Inoa hajfestékekkel történő kezelés során a szín előhívására szolgál, 10 vol., 20 vol. és 30 vol. erősségben kapható.

Tulajdonságai:

  • hajszínezés során oxidáló reagensként hat
  • meggátolja, hogy a haj károsodjon
  • segíti a természetes hajszín elérését
  • 1 csomag hozzávetőlegesen 16 használatra elegendő

Összetétele:

  • természetes olajok – ápolják a festés során megviselt hajat

Alkalmazása:
Keverje el az Inoa ODS színelőhívó emulziót 1:1 arányban a kiválasztott hajfestékkel (a 3%-os oxidálószert szín élénkítéséhez, a 6%-os oxidálószert 1-2 árnyalatnyi változáshoz, a 9%-os oxidálószert 3 árnyalattal történő szőkítéshez használja). Ezután a festékkeveréket vigye fel a száraz hajra és hagyja 35 percen át hatni.

A hajfestés teljes leírását a csomagoláshoz mellékelt útmutatóban találja.

Teljes összetevőlista

AQUA / WATER, PARAFINUM LIQUIDUM / MINERAL OIL, HYDROGEN PEROXIDE, CETEARYL ALCOHOL, STEARETH-20, PEG-4 RAPESEEDAMIDE, TOCOPHEROL, SODIUM STANNATE, POLYQUATENIUM-6, PENTASODIUM PENTATE, PHOSPHORIC ACID, TETRASODIUM PYROPHOSPHATE, HEXADIMETHRINE CHLORIDE, GLYCERIN. A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Használat
Profi hajfestékek

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Inoa ODS