L’Oréal ProfessionnelOxydant Creme színelőhívó emulzió

14×
L’Oréal Professionnel Oxydant Creme színelőhívó emulzió
L’Oréal Professionnel Oxydant Creme színelőhívó emulzió
3 090Ft
309,00Ft / 100 ml, áfával
12% 40 Vol. 1000 ml
Kód: LOP0640 | Raktáron

Kizárólag professzionális felhasználásra szolgál

1
Ajándék az Ön számára
Választhat egy 75 ml-es hajmaszkot a kosarában ajándékként, ha 9 500 Ft felett vásárol a L'Oréal Professionnel márkától.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 10. 19.
Személyes átvétel
kedd 2021. 10. 19.

Leírás L’Oréal Professionnel Oxydant Creme
Tulajdonságok

Ne érje be kompromisszumokkal, válassza a biztonságot, ha hajfestéket keres! A L’Oréal Professionnel Oxydant Creme színelőhívó emulzió a L’Oréal Majirel, Majirouge, Majiblond, Majimeches és Majicontrast festékeihez ajánlott, és minden esetben a várt eredményt hozza.

Tulajdonságai:

  • biztosítja a hajszín intenzitását és tartósságát
  • káprázatos hajszínt biztosít, emellett elfedi az őszülést
  • erősíti a hajszálakat és megvédi őket a károsodástól
  • selymesen puhává és csillogóvá teszi a hajat
  • kíméli a hajat

Alkalmazása:
Keverje össze a színelőhívó emulziót a választott hajfestékkel, majd vigye fel a hajra. Az emulzió erősségét a kívánt világosító vagy fedőhatás szerint válassza ki (20 vol. a két árnyalattal világosabb hajért, 30 vol. a 3 árnyalattal világosabb hajért, 40 vol. az őszülés jelentős mértékű fedéséért).

Teljes összetevőlista

AQUA, HYDROGEN PEREOXIDE, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM STANNATE, TRIDECETH-2, CARBOXAMIDE MEA, PENTASODIUM PENTETETE, PHOSPORIC ACID, CETEARETH-25, TETRASODIUM, PYROPHOSPHATE, GLYCERIN. A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Használat
Profi hajfestékek

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Oxydant Creme11