L’Oréal Professionnel Oxydant Cremeszínelőhívó emulzió

12×
L’Oréal Professionnel Oxydant Creme színelőhívó emulzió
L’Oréal Professionnel Oxydant Creme színelőhívó emulzió
2 790Ft
6% 20 Vol. 1000 ml
Kód: LOP1100 | Raktáron

Kizárólag professzionális felhasználásra szolgál

1
Ajándék az Ön számára
Érvényesítse a kozmetika kódot a kosarában és 15%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg kedvenc kozmetikumait.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 11. 03.
Személyes átvétel
kedd 2020. 11. 03.

L’Oréal Professionnel Oxydant Creme termékleírás

Ne érje be kompromisszumokkal, válassza a biztonságot, ha hajfestéket keres! A L’Oréal Professionnel Oxydant Creme színelőhívó emulzió a L’Oréal Majirel, Majirouge, Majiblond, Majimeches és Majicontrast festékeihez ajánlott, és minden esetben a várt eredményt hozza.

Tulajdonságai:

  • biztosítja a hajszín intenzitását és tartósságát
  • káprázatos hajszínt biztosít, emellett elfedi az őszülést
  • erősíti a hajszálakat és megvédi őket a károsodástól
  • selymesen puhává és csillogóvá teszi a hajat
  • kíméli a hajat

Alkalmazása:
Keverje össze a színelőhívó emulziót a választott hajfestékkel, majd vigye fel a hajra. Az emulzió erősségét a kívánt világosító vagy fedőhatás szerint válassza ki (20 vol. a két árnyalattal világosabb hajért, 30 vol. a 3 árnyalattal világosabb hajért, 40 vol. az őszülés jelentős mértékű fedéséért).

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Oxydant Creme12