L’Oréal Professionnel Diactivateur

színelőhívó emulzió

L’Oréal Professionnel Diactivateur színelőhívó emulzió
L’Oréal Professionnel Diactivateur színelőhívó emulzió
L’Oréal Professionnel Diactivateur színelőhívó emulzió
15 Vol. 4,5 % 1000 ml
2 300Ft

Kód: LOP1083 | Több mint 20 db a raktáron

Kizárólag professzionális felhasználásra szolgál

db
Express One (Transoflex)
péntek 2019. 04. 26.
Személyes átvétel
péntek 2019. 04. 26.
L’Oréal Professionnel Diactivateur
15 Vol. 4,5 % 1000 ml | 2 300Ft

L’Oréal Professionnel Diactivateur kozmetika leírása

A minőségi L’Oréal Professionnel Diactivateur aktiváló emulzió a tartós és féltartós hajfestékekhez nélkülözhetetlen készítmény.

Tulajdonságok:

  • meghosszabbítja a hajszín intenzitását
  • ragyogóan fényes színt eredményez
  • hajkímélő termék

Használata:
A mellékelt útmutató szerint járjon el. Kizárólag professzionális használatra.

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.