Levendulavíz

Levendulavíz
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Arcbőrtípus
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   2

Fedezze fel a levendulavíz csodálatos hatásait

A levendulának már az illata is jó hatással van ránk. A levendulavíz még ennél is többet tud, és sokoldalú segítsége lesz a arcápolás, a hajápolás és az egész teste ápolása során!

Levendulaíz: használata

  • Felfrissítheti vele az arcát vagy a testét napközben, ráadásul még hidratál is.
  • Megnyugtatja a naptól leégett bőrt is, fújja közvetlenül a bőrre.
  • Sminkeltávolításra is alkalmas. Elég egy kevés levendulavizet fújni a vattakorongra és letörölni vele a sminkmaradványokat.
  • Használhatja kócos hajra is, hogy megkönnyítse a kifésülést.
  • Vigyen fel egy pár csepp levendulavizet a fejbőrre, így kényeztesse magát finom illatos fejmasszázzsal.

Levendulavíz arcbőrre

A levendulás arcvíz felfrissíti a fáradt arcbőrt, tonizálja és alaposan kitisztítja. Nagyszerű megelőzésként pattanások ellen is, és felbecsülhetetlen segítőtárs napozás után a bőr nyugtatására és lehűtésére. Használhatja szemre vagy más érzékeny bőrre pakolásként is.

Levendulavíz hajra

A levendula minden hajtípusra megfelelő. Gyönyörűen illatosítja és egészséges fényt ad a hajnak. Megoldja a korpás haj problémáját is. A száraz és töredezett, fénytelen hajra készítsen hajpakolást levendulavízzel, banánnal, ricinus- és kókuszolajjal. Öblítse le 90 perc múlva és mossa meg samponnal.

Levendulavíz pattanásokra

A levendulavíz ideális választás a pattanásokra. Használja rendszeresen a sminktől megtisztított, tiszta bőrre. Merítse a vattakorongot a levendulavízbe és ne öblítse le. A pattanásos tünetek enyhülnek, és a bőr általános állapota is jobb lesz. Az erősen pattanásos bőr esetén érdemes levendulavíz-spray-t használni az egész nap során.

Imádjuk a levendulát! Ezért sok száz levendulavizes és levendulaolajos terméket talál nálunk, de még levendulás parfümöt is. Csak választani kell.

teljes szöveg szöveg elrejtése