Ugrás a fő tartalomhoz

Hogyan fizethetek?

Az alábbi fizetési módok közül választhat:

Fizetés utánvéttel – a leggyakoribb fizetési mód. A futárnak, a csomag átvételekor kell kifizetni a pénzt a megrendelt termékek után.

Banki utalás – amint rendelését megkaptuk, és Ön a banki utalás fizetési módot választotta, elküldjük Önnek a bankszámla számot és azonosítót. Amint a számlánkra írják a megrendelt áru ellenértéket, mi elküldjük Önnek a megrendelt terméket és értesítjük, mikor szállítjuk ki.

Bankkártyával (online fizetés) - nagyon kényelmes fizetési módnak számít.  A megrendelés létrehozását követően Ön át lesz irányítva a bank a biztonságos fizetési átjárójára, ahol megadja a szükséges adatokat. Ha a tranzakció engedélyezett, a fizetés azonnal megtörténik, és az áru legkésőbb a következő munkanapon elküldésre kerül. Támogatjuk a biztonságos 3D Secure protokollt. Munkatársainknak nincs hozzáférése  az Ön kártyaadataihoz, minden a bank kezében van.

 Készpénzzel vagy kártyával az üzletben (személyes átvétel) - személyes átvétel esetében kérjük, várja meg az értesítést, hogy csomagja megérkezett átvevőhelyünkre, amely ezután átvehető  a  következő címen : Budapest 1117, Bercsényi 21. Az üzletünkben a Google Pay (Android, iOS) és Apple Pay (iPhone, Apple Watch, iPad, Mac) digitális pénztárcáival is fizethet.

 

Kérdése van? Írjon nekünk.
A Notino s.r.o. /Kft./ részére történő elküldéssel, az Ön személyes adatai, az Ön által küldött kérés ügyintézése céljából, jogos érdek alapján kerül feldolgozásra. Önnek jogában áll kifogást emelni. Bővebb információkat a személyes adatkezelési alapelvek tartalmaznak.​