Gucci Rush 2

eau de toilette hölgyeknek 50 ml

10×
Gucci Rush 2 eau de toilette hölgyeknek 50 ml
Gucci Rush 2 eau de toilette hölgyeknek 50 ml
Ingyenes kiszállítás
50 ml
18 980Ft

Kód: GUC0120 | Több mint 20 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2019. 08. 22.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2019. 08. 21.
Gucci Rush 2
50 ml | 18 980Ft

Gucci Rush 2 parfüm leírása

Az olasz Gucci luxus divatmárka 2001-ben jelent meg a piacon virágos-gyümölcsös újdonságával, a Gucci Rush 2-vel. A Gucci Rush 2 női Eau de Toilette 1999 óta rendkívül népszerű illat, a Gucci Rush utódja.

Elődjéhez képest a Gucci Rush 2 azzal különlegességekkel büszkélkedhet, hogy az illategységek elrendezése nem klasszikus, nem piramis alakú. A Gucci Rush 2 Eau de Toilette szerkezetét szándékosan horizontálisan alakították ki, így ugyanis valamennyi illatjegye egyszerre élvezhető.

Ez az Eau de Toilette olyan eredeti és igényes nők számára készült, akik képesek teljesen élvezni az izgalmas pillanatokat. A Gucci Rush 2 fiatalosan telt a fás illatjegyű virágos-gyümölcsös energiától túlcsorduló koktéllal. Az Eau de Toilette alkotói engedtek az impulzív és öntudatos huszadik századi városi nő ihletésének.  

Összetétel

Fej
fa, gyöngyvirág, nárcisz
Szív
frézia, gardénia, rózsa
Alap
feketeribizli, pézsma, tölgy
Az illat fajtája
fás, virágos

Gucci a márkáról

A Gucci parfümök különleges képessége, hogy önbizalmát két szinttel feljebb emelik. Elegendő pár csepp az illatból, és azonnal úgy gondolja: Ez a nekem való parfüm! Miben rejlik a Gucci varázsa? Lehet, hogy több mint száz éves történetében rejlik, vagy a szerény kezdetektől a hírnévig megtett út, de különösen a tradíció és a modernitás megfoghatatlan kombinációja tükröződik benne.
A Gucci márka 1921-es születése egy Guccio Gucci nevű férfihez kapcsolódik, aki lovagláshoz használt bőrből készült kiegészítő termékek forgalmazásával foglalkozó boltot nyitott. Akkor bizonyára eszébe sem jutott, hogy épp egy leendő világhódító divatlegenda névadója. Akkor még csak időnként készített táskát vagy retikült, s ideje zömét inkább istállókban, semmint divatbemutatók kifutóin töltötte. Utódai nagyra törőbb célokat tűztek ki, és az apa halála után a három fiú belevetette magát a Gucci márka hírnevének építésébe. A divat kiegészítők értékesítését olyannyira felfejlesztették, hogy a kor legragyogóbb sztárjai - mint Audrey Hepburn, Jackie Kennedy vagy Grace Kelly is a vásárlóik voltak. Az eredetileg apró olasz cég globális óriássá vált. A kínálat már messze nem csak az eredeti táskákból és bőr kiegészítőkből állt. Az összefont G betűs márkajel alatt egyszer csak például órák, napszemüvegek, ruhák vagy parfümök jelentek meg.

A márka sikerének azonban a Gucci család számos személyes problémája és pénzügyi bukása az ára, amelyek 1993-ben az utolsó örökös meggyilkolásával csúcsosodnak ki. A márka az Investcorp társaság kezébe kerül és az egyik kreatív igazgató a híres Tom Ford lesz. A Gucci márkát jelenleg Frida Giannini tervező gondjaira bízták, és újra élvezi az érdeklődés reflektorfényét.

A Gucci parfümök kínálata nagyon széles és változatos. Jellemzőjük a tipikus olasz könnyedség, de nem riadnak vissza bizonyos drámaiságtól és rafináltságtól sem. Mind a női, mind pedig a férfi parfümsorozatok igyekeznek tökéletesen kiemelni viselőik egyediségét, és ez nagyon jól sikerül is nekik. A leghíresebb illatok közé tartozik az időtlen, érzéki Eau De Parfum II. Finomabb, de mégis kiemelkedően virágos kompozíciót a Flora sorozat hoz. A lányoknak a fiatalos és energikus Rush 2 fog tetszeni. A rózsaszínű bazsarózsa és a vízi jázmin rózsaborssal fűszerezett, finoman aromás tónusait a kedvelt Gucci Envy Me fogja feltárni. A férfiak körében keresett fűszeres variációt a klasszikus Gucci By Gucci Pour Homme hozza. Rengeteg híve van a csábítóan provokatív Guilty illatának is.

Már huzamosabb ideje nem történt meg, hogy valaki elbűvölve lépett oda Önhöz, és megkérdezte, milyen illatot használ? Próbálja ki a Gucci parfümök valamelyikét, és a figyelemfelkeltés el van intézve! A Gucci kihívás és válasz mindazoknak, akik szeretik a luxust és a kivételességet.

Értékelés Gucci Rush 2

Új értékelés hozzáadása

5.0
10 értékelés
8
2
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás