Gucci Rush 2eau de toilette hölgyeknek

12×
Gucci Rush 2 eau de toilette hölgyeknek
Gucci Rush 2 eau de toilette hölgyeknek
Akció
50 ml
12990Ft

Kód: GUC0120 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 02. 20.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 02. 20.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Gucci Rush 2 parfüm leírása
Összetétel

Az olasz Gucci luxus divatmárka 2001-ben jelent meg a piacon virágos-gyümölcsös újdonságával, a Gucci Rush 2-vel. A Gucci Rush 2 női Eau de Toilette 1999 óta rendkívül népszerű illat, a Gucci Rush utódja.

Elődjéhez képest a Gucci Rush 2 azzal különlegességekkel büszkélkedhet, hogy az illategységek elrendezése nem klasszikus, nem piramis alakú. A Gucci Rush 2 Eau de Toilette szerkezetét szándékosan horizontálisan alakították ki, így ugyanis valamennyi illatjegye egyszerre élvezhető.

Ez az Eau de Toilette olyan eredeti és igényes nők számára készült, akik képesek teljesen élvezni az izgalmas pillanatokat. A Gucci Rush 2 fiatalosan telt a fás illatjegyű virágos-gyümölcsös energiától túlcsorduló koktéllal. Az Eau de Toilette alkotói engedtek az impulzív és öntudatos huszadik századi városi nő ihletésének.  

Összetétel

Fej
gyöngyvirág, nárcisz, fa
Szív
rózsa, gardénia, frézia
Alap
tölgy, pézsma, feketeribizli
Az illat fajtája
fás, virágos

Gucci a márkáról

Progresszív, innovatív és irányadó - a Gucci márka már csaknem száz éve formálja a divatvilágot. Modern és eklektikus termékei az olasz kézműves művészet csúcsát jelentik, melyek minőségét és részletekre való odafigyelését szinte lehetetlen túlszárnyalni. 

Minden egy szerény férfival, Guccio Guccival kezdődött, aki 1921-ben bőrfeldolgozó műhelyt alapított. Valószínűleg akkor eszébe sem jutott, hogy pont egy olyan divatlegendának adott nevet, mely egyszer meghódítja a világot.

Napjainkban a Gucci márka nem csak a divatbemutatók kifutóin tündököl, de a kollekciója további kiegészítőkkel, valamint kozmetikumokkal és parfümökkel is bővült. Ezek közül minden bizonnyal az egyik legismertebb a Gucci Guilty aromás férfi illat és a romantikus virágos Gucci Bloom női illat.

A jelenlegi kreatív igazgató, Alessandro Michele elképzelései alapján a Gucci márka újrafogalmazta a 21. század luxusát és megerősítette a világ egyik legkeresettebb divatházának pozícióját.

Értékelés Gucci Rush 2