Goldwell Topchichajfesték

Goldwell Topchic hajfesték
Goldwell Topchic hajfesték
Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: GLW0140 | Raktáron

Kizárólag professzionális felhasználásra szolgál

1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 06. 09.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 06. 08.

Goldwell Topchic termékleírás
Tulajdonságok

A minőségi Goldwell Topchic hajfesték intenzív árnyalatot és ragyogó fényt ad a hajának.

Tulajdonságok:

  • elfedi az őszülést
  • egyesíti a színt
  • egészségessé és selymes tapintásúvá teszi a hajat

Használata:
A csomagoláson feltüntetett útmutatás szerint használja.

Tulajdonságok

Használat
Profi hajfestékek

Goldwell a márkáról

A Goldwell olyan professzionális hajkozmetikai termék, amely életre kelti a fodrászok és ügyfeleik valamennyi kívánságát. A fodrászszalonokban úttörő jellegű innovációiról is jól ismert Goldwell márka vásárlóit 1948 óta látja el professzionális minőségű komplex hajápoló és hajformázó készítményeivel.

Széles termékskálájának, minőségi képzési programjainak és szakértelmének köszönhetően a Goldwell márkatermékek e szakterületben a csúcsminőség képviselője. Évente új termékek kollekcióját mutatja be, és ezzel meghatározó szerepe van a világon elismert stiliszták által ihletett legújabb haj és divatirányzatok érvényesítésében.

A Goldwell minden egyes terméke kiemeli a világszerte tevékenykedő fodrászok munkáját. Ugyanakkor segíti az otthon kényelmében elvégzett,megszokott hajápolást is. Így akár naponta kényeztetheti magát egy divatszalonhoz méltó szép haj érzésével. Használja akár a Goldwell egészséges és fénylő haj minőségét kölcsönző samponját, akár valamelyik hajformázó készítményét, vagy a Goldwell hajfestéket, az eredmény mindig tökéletes lesz.

Értékelés Goldwell Topchic