Escada Especiallyeau de parfum hölgyeknek

15×
Escada Especially eau de parfum hölgyeknek
Escada Especially eau de parfum hölgyeknek
Spóroljon
33 000Ft

Spóroljon 60%
75 ml
13 160Ft

Kód: ESC0123 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2020. 07. 15.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2020. 07. 15.

Escada Especially parfüm leírása
Összetétel

Vegye körül magát az Escada Especially Eau de Parfum tisztán nőies illatával, mely bármilyen helyzetben mosolyt csal az ajkára. Engedje felszínre jutni saját ösztönösségét, játékosságát és természetesen nőies káprázatosságát.

  • ragyogó, virágos illat
  • optimista nőnek
  • főleg melegebb napok nappali viselete

Az illat összetétele
Az Eau de Parfum fejillatában először a zamatos körte akkordjai bontakoznak ki, melyeket az illatos ábelfű telten krémes jegyei kísérnek. Az illatkompozíció szívében a gyöngéd, harmatos rózsaszirmok a trópusi ylang-ylang, valamint vizes jegyekkel egyesülnek. Az alapot alkotó, állati eredetű pézsma érzékiséget és nőiességet kölcsönöz az illatnak.

Az illat története
Az Especially a nem titkolt örömmel, spontaneitással és nevetéssel teli boldog pillanatok megtestesülése. Tökéletesen kiegészíti az olyan nő egyéniségét, aki mosolyával a teljes környezetét fel tudja vidítani. A német Escada márkájú Eau de Parfum 2011-ben került kereskedelmi forgalomba.

A telten rózsás illatot aranyszínű kupak teszi teljessé. Az üvegcse napjaink és a klasszikus design elemei kombinációjának tiszta vonalai és formái utalnak, így egy olyan fényűző illat keletkezik, mely toalettasztala díszévé válik és elbűvöli az érzékeit.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
ambrette, körte
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, ylang-ylang, vízi tónusok
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma
Az illat fajtája
virágos

Escada a márkáról

Az Escada a divat- és illatvilág egyik mágikus fogalma. A Glamour look az Escada márka sajátja, amely valamennyi ruhakollekcióját  áthatja az ünnepélyes estélyi öltözékeitől kezdve a mindennapi ruházatig. Az a nő, aki Escada márkájú terméket visel, az érzékiséget és a modern eleganciát hirdeti, valamint saját összetéveszthetetlen stílussal rendelkezik.

A fenomén Escada 1978-ban Münchenben született, amely létrejöttét Wolfgang és Margaretha Ley házastársaknak köszönheti. Ők a márkát arról a győztes versenylóról nevezték el, amelyre fogadást kötöttek és ez megnyerte a versenyt.

Az első Escada parfüm 1990-ben került bemutatásra, és ezt követően már három évvel később elindult a márkát jellemző szezonális illatok hagyománya. Ezért minden évben bemutatásra kerül egy limitált kiadású különleges Escada illat, mely nagy sikerrel gazdagítja a parfümpiacot. Az Escada parfümök sziporkázó és üde illatok kompozíciói, melyek minden nőt elbűvölnek, akik szeretik az életet és annak minden egyes pillanatát élvezni akarják.

Értékelés Escada Especially